Sådan øges din trådløse WiFi-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Routerplacering er et af de væsentlige tips til at øge dine WiFi-signaler i dit hjem. Ideelt set skal din router placeres midt i dit hjem og sætte på noget højere end de fleste objekter i rummet. Sørg for, at routeren og dens antenner ikke kommer i kontakt med andre ledninger eller ledninger af nogen art. Du bør sørge for, at din routerplacering ikke er i nærheden af ​​trådløse telefoner eller mikrobølger, som kan forstyrre signalet, da De bruger den samme radiobølgefrekvens.

2.

Undgå spejle eller metaller i nærheden af ​​din router og computer. Mange mennesker ved ikke dette, men metalliske overflader, herunder spejle, afspejler WiFi-signaler væk fra routeren og computeren. Det er vigtigt, at beboelsesrummet omkring routeren er fri for metalliske overflader.

3.

Du skal kontrollere månedlige opdateringer til din router og router-software. Det er vigtigt, at din router er opdateret med den software og downloads, som den har brug for til at generere de bedste signaler. Du skal altid besøge din medlems login-side mindst en gang om måneden for at tjekke for trådløse softwareopdateringer.

4.

Du kan altid opgradere din routerens antenner. Næsten alle routere kommer med en omni-directional antenne - hvilket betyder, at den sender og modtager i alle retninger med lige effektivitet. Hvis du opgraderer til en høreværnet retningsantenne (du kan finde den hos din lokale elektronikforretning) kan du bruge den til at fokusere de trådløse signaler i kun én retning kan du maksimere systemets ydeevne ved at sigte signalet i den retning, du har brug for det.

Tips og advarsler

  • Tal til en lokal computerbutik om muligheder for at øge din wifi-forbindelse.
  • Prøv at ændre din kanal via dit netværk.
  • Spil rundt med routerplacering, indtil du finder det perfekte sted.
  • Trådløst internet, også kendt som Wifi, er en af ​​de største internetforbindelsestendenser nu dage. WiFi består af et internetmodem, en trådløs router og et pc-kort, som kan bruges overalt (endog at rejse) for at afhente signaler. Det blev opfundet for at øge din internethastighed og gøre det mere bekvemt at bruge din bærbare computer hvor som helst, når du vil. De fleste mennesker kommer bare til at acceptere, at deres trådløse internet stadig er lidt langsomt, men vidste du, at der er måder at øge din trådløse internethastighed uden at skulle betale mere? Ja! Det er sandt. Følg disse enkle trin for at øge din internet hastighed!