Sådan opstilles en Belkin N F5D8236-4 trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Afbryd netledningen fra dit højhastighedsmodem. Find Ethernet-porten på bagsiden af ​​modemet. Hvis et Ethernet-kabel allerede er tilsluttet, skal du spore kablet til den anden enhed og tage ledningen ud af stikket. ellers skal du slutte den ene ende af et Ethernet-kabel til den åbne Ethernet-port på dit modem.

2.

Slut den ubrugte ende af Ethernet-kablet til porten bag på router mærket 'modem'. Tilslut et andet Ethernet-kabel til en af ​​de åbne porte placeret over 'modem' porten; Tilslut dette kabel til Ethernet-porten på din computer.

3.

Tilslut netledningen til dit modem; vent på, at lysene på frontpanelet bliver grønne, inden du fortsætter. Tilslut den ene ende af routerens netledning til den tilsvarende port på apparatets bagside, og tag den resterende ende i en ledig stikkontakt.

4.

Tænd din computer og logge ind på dit operativsystem som normalt. Indsæt installations-cd'en i computeren, installationsprogrammet skal indlæses automatisk (hvis det ikke gør det, kan du finde programmet ved manuelt at gennemse cd'ens indhold).

5.

Følg instruktionerne på skærmen: Når du har lavet de oprindelige konfigurationer, skal du klikke på indstillingen 'Sikkerhedsassistent' på venstre side af installationsvinduet. Vælg den ønskede sikkerhedstype for din trådløst netværk og klik på knappen 'Next'.

6.

Vælg en netværksnøgle, og indtast den i det relevante felt, tryk på 'Næste' og følg instruktionerne på skærmen.

7.

Åbn din computers trådløse netværksindstillinger, og indtast det trådløse netværk, sikkerhedstype og netværksnøgle i de relevante felter. Gem dine ændringer. Opsætning er nu afsluttet.

Tips og advarsler

  • Du kan få adgang til yderligere indstillinger via modemets manuelle konfigurationsgrænseflade. Åbn din webbrowser og navigere til 192.168.2.1, når du bliver bedt om et kodeord, skal feltet stå tomt og klikke på knappen 'Send'. For optimal signalstyrke skal du vælge et sted for din router, der er tæt på din computer, med så få vægge og Andre hindringer som muligt.
  • Belkin N F5D8236-4 trådløs router er designet til brug i et hjemmekontor eller forretningsmiljø; Når den er installeret, vil routeren gøre det lettere at etablere netværk med 802.11b-, 802.11g- og 802.11n-aktiverede enheder. Den trådløse F5D8236-4-router har MIMO (Multiple In Multiple Out) teknologi, to aftagelige antenner, webbaserede avancerede konfigurationsværktøjer, SPI firewall og en integreret 10/100 fireports switch. Routeren er kompatibel med både Windows og OS X-operativsystemer, og installationsproceduren understøttes ved brug af speciel installationssoftware.