Sådan rapporterer du junk mail, der er uønsket

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start computeren og log ind på America Online Internet, og åbn din personlige e-mail-mappe. Dette er normalt placeret i øverste venstre hjørne af AOL-skærmen, når et tegn er færdigt. Hvis du åbner AOL via en anden internetudbyder, vil e-mail-ikonet blive placeret på højre side af skærmen.

2.

Klik på mappen 'Ny' under din email for at hente Alle nye e-mails sendes til din konto. Dette fører til al e-mail, der endnu ikke er læst. Går igennem hver e-mail, hvis du ikke genkender et navn, skal du højreklikke på e-mailen. Det er ikke nødvendigt at fortsætte med at læse eller åbne e-mailen.

3.

Højreklik på e-mailen vil frembringe en lille menu. Klik på 'Rapporter spam', og e-mailen bliver fjernet og rapporteret som junk mail. For at sikre at posten er blevet rapporteret som uønsket, skal du klikke øverst i din indbakke på fanen, der siger 'Spam'.

4.

Se igennem de e-mails, der er i øjeblikket denne indbakke, og find titlen på den e-mail, du netop rapporterede som uønsket. Fra nu af sendes en e-mail fra den pågældende afsender til denne mappe; Derfor er du ikke længere nødt til at læse det i indbakken.

Tips og advarsler

  • AOL og Yahoo tilbyder begge spam- og junk mail-tjenester, der tilbyder dig muligheden for at rapportere mail, der er uopfordret. Mange gange kan du tilmelde dig til en ny hjemmeside og finde ud af, at e-mails du ønsker, sidder fast i denne mappe. Hvis det er tilfældet, skal du blot klikke på navnet for at markere det, og i bunden af ​​indbakken klikker du på 'Dette er ikke spam', og det vil returnere dette og alle efterfølgende e-mails til din normale indbakke.
  • Junk mail i din email-indbakke kan tage meget af din tid, når du forsøger at finde vigtige oplysninger. Junk mail bliver betragtet som uopfordret mail, hvilket betyder, at du ikke har givet tilladelse til, at den sendes til dig. Dette omfatter alle e-mails, som du ikke længere vil have eller ikke genkender, at afsenderen er en person, du kender. Rapportering af uønsket mail varierer med hver internetudbyder. I denne artikel vil vi fokusere på AOLs retningslinjer, men mange af disse retningslinjer vil gælde for andre udbydere.