Sådan tilslutter du en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en router, hent det hjem og pakk det ud.

2.

Installer softwaren, der fulgte med routeren, hvis du ønsker det . Bemærk: Dette er ikke nødvendigt. Faktisk er den vigtige 'software' er faktisk firmware i routeren. Dette åbnes ved at åbne en browser og indtaste routerns IP-adresse. Eksempel: 192.168.0.1
Dette kan ændres i firmwaren. Den såkaldte software-cd er lidt mere end instruktioner.

3.

Sluk al strøm til computere, kabelmodem og router.

4.

Brug det medfølgende netværkskabel til at slutte dit kabelmodem eller DSL-modemets netstik til WAN-stikket på bagsiden af ​​routeren.

5.

Tilslut netværksstikket på bagsiden af ​​computeren til en jack på bagsiden af ​​routeren mærket 1,2,3 eller 4. Det er ikke noget, bare vælg en.

6. < / p>

Tilslut netværkskabler for yderligere computere til de resterende jacks med tal.

7.

Tændtid: Tænd hver enkelt vare i denne rækkefølge.
Modem (vent 30 sekunder)
Router
Computer # 1
spring computere 2 eller 3, indtil du ser # 1 arbejde.

8.

Når din pc er startet op, skal du se din systembakke. Det er det lille rum i nærheden af ​​dit ur nederst til højre på skærmen.
Dette ikon vil fortælle dig, om du er tilsluttet.

9.

Hvis alt går godt, kan du få adgang til internettet. Nu tænd PC 2 og test det. 99\% af tiden er så let. Hvis du ikke får en forbindelse med det samme, skal du vente 10 minutter og tjekke det igen. Hvis du stadig har problemer, skal du kontrollere mine fejlfindingstip.

10.

Fejlfindingstips:

* Hvis din computer siger, at netværkskabel er frakoblet, skal du kontrollere dine forbindelser.

* Hvis din computer siger, at du har begrænset adgang, skal du kontrollere dit modem for at sikre alle lys er grøn.

* Bemærk: Der er indstillinger for netværk i routeren og i din computer, men 99\% af den tid, det ikke vil være nødvendigt, fordi du allerede var forbundet med internettet.

* Hvis pc nr. 2 eller nr. 3 plejer at forbinde men nr. 1 gør det, er oddsene, at netværksindstillingerne for den defekte pc er anderledes end den, der fungerer.

* Start med at tjekke u0026 quot; arbejdsgruppen u0026 quot; på den defekte pc.
For XP skal du højreklikke på min computer u0026 gt; egenskaber u0026 gt; netværk identifikation u0026 gt; ejendomme. Sørg for at alle computere har samme arbejdsgruppens navn og forskellige computernavne.

Tips og advarsler

  • Installer softwaren, der fulgte med routeren, hvis du ønsker det . Bemærk: Dette er ikke nødvendigt. Faktisk er den vigtige 'software' er faktisk firmware i routeren. Dette åbnes ved at åbne en browser og indtaste routerns IP-adresse. eksempel: 192.168.0.1
  • Dette kan ændres i firmwaren. Den såkaldte software-cd er lidt mere end instruktioner.
  • Bruger-id og adgangskode til din router udskrives i dokumenterne. Hvert firma bruger et andet mønster.
  • Kontakt din routers websted for yderligere information, hvis det er nødvendigt.
  • Skift ADMIN og USER-adgangskoderne med det samme. Bruger-ID'erne kan ikke ændres, men adgangskoden vil være kendt for alle hackere, hvis de ikke er ændret.
  • Tilføjelse af en router til dit hjem er det perfekte valg, hvis du har mere end en pc. Der er så meget værdi for en meget lille pris. Denne artikel vil gå igennem ved at tilslutte en ny kablet router.