Hvad er HTML-e-mail?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hvad er HTML-e-mail?

En HTML-e-mail er simpelthen en elektronisk besked, der gør det muligt at bruge HTML-formateringskode. Disse meddelelser tager lidt mere plads i en e-mail-boks end en normal email, men tillader yderligere grafik at være til stede.

Hvad det bruges til

Annoncører bruger HTML-email til at gøre tingene mere attraktive. brugeren vil simpelthen bruge HTML-tags til at tilføje ekstra formatering til sin e-mail, f.eks. fed, kursiv og understreger. Han eller hun kan også bruge HTML til at ændre farven på teksten. De fleste e-mailredigeringsprogrammer kræver ikke, at brugeren indtaster nogen faktisk HTML-script. Skriptet, der kører mest online e-mailredigeringssoftware, tager typisk formatering af brugeren.

Grafisk tiltalende meddelelser

HTML-e-mails giver virksomheder og organisation mulighed for at sende e-mail-nyhedsbreve og spare på reklamekostnader. formatet forbliver det samme som det ville have været på papir, men det reducerer brugen af ​​papir.

HTML-e-mails Brug mere båndbredde

Den ekstra formatering kræver, at HTML-e-mails tager mere plads på diskdrevene, hvor filen bliver sparet og det kræver mere mig Mory. Selv om dette ikke nødvendigvis er en dårlig ting, kan det være en ulempe for brugere, der betaler for den mængde båndbredde, de bruger. Ifølge George Dilltons HTML-e-mail er det stadig ondt.

Sikkerhedsrisici

Virus kan spredes via e-mail-beskeder, men virusene er oftest indeholdt i vedhæftede filer. Ondskabelig kode kan indlejres i HTML-elektroniske meddelelser. Brugere, der er bekymrede over ondsindede scripts, kan deaktivere scripts eller bruge browser-tilføjelser som Noscript for Firefox.

HTML-e-mail og e-mail-redaktører

Ikke alle e-mail-læsere understøtter brugen af ​​HTML i meddelelser. Populære online-tjenester som America Online bruger ikke alle funktionerne. Hvis brugeren har deaktiveret muligheden for HTML-email fuldstændig, disse e-mails vises simpelthen som en masse fremmed tekst. Andre tjenester, som Yahoo's email, viser ikke alle de grafik, der ofte sendes sammen med HTML-e-mails. HTML er et grundlæggende web scripting sprog, der bruges af mange websider. E-mail har eksisteret siden 1970'erne, men ideen om at kombinere de grafiske elementer af HTML med e-mail kom først til efter at webbaserede e-mail-tjenester blev populære. Nu er det næsten umuligt at åbne en e-mail-meddelelse uden at se nogle HTML-formatering i meddelelsens krop.