Hvad er en foretrukket forbindelse: ISDN eller DSL?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fordele

DSL-forbindelser har vist sig at være billigere end ISDN. ISDN har tendens til at være overpris og kræver flere tekniske supporttjenester på grund af vanskeligheden med at konfigurere adapteren. DSL er lettere at vedligeholde og kræver ikke så meget teknisk support. En DSL-forbindelse er enkel nok til, at en bruger kan oprette DSL-udstyret alene ved brug af en instruktionsmanual fra tjenesteudbyderen.

Funktion < / h2> En ISDN-forbindelse fungerer på samme måde som en analog telefonlinje fungerer, men signalet er glattere. Det er en opkaldsforbindelse, så et telefonnummer skal opkaldes for at oprette forbindelse til internettet. En ISDN-forbindelse kan kræve ekstra udstyr til forbindelse. Brugeren kan ikke sende video ved hjælp af en ISDN-forbindelse. En DSL-forbindelse kan muligvis bruge en telefonstik til at tilslutte for at modtage adgang, men behøver ikke at ringe til et nummer, der skal tilsluttes. Tilslutningen er altid på, når tjenesten har er forbundet.

Funktioner

ISDN-forbindelser kræver normalt gentagere til at forbinde det og operere meget langsommere end DSL. ISDN-forbindelser kan sende data ved hastigheder på 128 kbps til 384 kbps. DSL fungerer hurtigere og overfører data med en hastighed på 128 kbps til 8 Mbps. For at installere et ISDN forbindelse, skal serviceudbyderen muligvis installere ekstra ledninger.

Betydning

En DSL-forbindelse kræver brug af et modem. Du skal også have et Ethernet-kort installeret på din pc. Ethernet-kortet giver computeren mulighed for at oprette forbindelse til modemmet og modtage internet-signalet. Nogle udbydere tilbyder pakker baseret på den båndbredde, der bruges af din forbindelse.

Advarsel

Selvom de fleste brugere foretrækker en DSL-forbindelse, er den forbundet via din telefonlinje. Forbindelsen afhænger af afstanden fra din telefonserviceudbyder. Hvis din placering er langt, kan du miste din forbindelse, og hvis der er meget trafik eller forbindelser, påvirkes din tjeneste også. ISDN er en digital tjeneste, der leverer internettet til brugere. DSL er en højhastigheds-internet-tjeneste, der opererer med hurtigere hastigheder end ISDN. Flere brugere foretrækker en DSL-forbindelse på grund af dens hurtige og billige omkostninger. Det foretrækkes også, fordi det ikke kræver en opkaldsforbindelse som ISDN. På grund af dens popularitet tilbyder DSL-udbydere mere overkommelige pakker til kunderne.