Sådan: Giv A u0026 quot; BURGLAR u0026 quot; Tasterne til dit hus

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Jeg skal ringe til disse mennesker, hr. og fru Doe. De har en videovirksomhed i en by uden for Phoenix - og de gør det meste af deres forretning på internettet Da TWITTER blev varm, kom han ind i gruppen og havde pludselig ca. 2.500 tilhængere. Selvom Doe-familien helt sikkert aldrig ville efterlade en optagelse på en telefonsvarer, sagde han: 'Hej venner. Min kone og jeg forlader byen for et par uger, så ingen vil være hjemme. Mere på vores tur, når vi kommer tilbage. 'Yikes!

2.

Jeg håber heller ikke, at de vil lade aviser og e-mails op som ganske vist fortæller tyveriets 's' åbent hus. 'Men .... da han havde alle deres venner tilsluttet TWITTER, med billeder, hvor de boede og andre personlige oplysninger, fordi det var en måde at forbinder med fans af hans video-forretning, mister Doe sin sunde fornuft, og mens de var gået ud af byen .... blev de udslettet. Når de blev spurgt af venner, hvordan kunne det ske, svarede han: u0026 quot; Mine TWITTER-opdateringer kan have tip

3.

Udstationering af oplysninger, dine personlige planer, billeder, adresser (både email og street / business) på alle de sociale netværkstjenester er stort set ligesom at fortælle en erfaren gruppe af tyveri s: 'Hej, kone og jeg kommer til at være ude af landet i en uge. Vi er i kontakt senere. Nøglen er under måtten.

Tips og advarsler

  • Brug af nogle af disse websteder, en indbrudstyv eller bare personer, du ikke har set i 20 år, vil vide, hvor du bor - ELLER kan du nemt finde ud af at bruge Google, Google Earth eller Bing.com.
  • Indbrudstyv er mere kloge end du tror Undervurder aldrig en tyv.
  • Fordi eHow vil have fuldstændige oplysninger om skriftlige artikler (hans, min, stjålet?), At konceptet med denne artikel tidligere blev offentliggjort i en Arizona-avis, men kommentarerne er mine. Det var virkelig tilfældet med denne boligejer.
    ADVARSEL: Social Networking er FARLIG !!
    Facebook, Twitter, MySpace..etc..er åbne invitationer til indbrudstyv, der kommer til dit hjem og stjæler dig blind. Det er som at lade en nøgle gå på døren eller fortælle alle, at en reserve nøgle er skjult i den 'falske rock' ved kaktusplanterne nær trinene.