Sådan Research Genuine Information Online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Selvfølgelig er søgemaskinerne top besøgte websteder og meget populære, men det indhold, du måske læser, er måske ikke sandt. En masse indhold, du læser på websteder, er rent søgeordsmæssigt motiveret.

Tag det fra en person, der var en ghostwriter. Mange webstedsejere vil have indhold, der er fyldt med søgeord, så det vil tiltrække mest trafik, og de ansætter ghostwriters til at skrive dette indhold.

2.

Det meste af tiden indhold er bare meninger og slet ikke sandt. Så er der nogle der tager information fra andre ikke-så-rigtige hjemmesider og sætter det indhold ind i deres egne ord ved hjælp af SEO og søgeord.

3.

Derfor er det Godt at vide, hvad du læser online er sandfærdigt. Vær så optimistisk, hvad du læser, bare fordi 'det siger, at det er rigtigt'.

Brug legitime websteder til at undersøge oplysninger. Der er en liste over links nedenfor, der vil hjælpe dig i din forskning. Husk, at søgeord og SEO-praksis hovedsagelig bruges af internetmarkedsførere, så de kan tjene penge hurtigt, uanset om det er 'sandt' eller ej.

Tips og advarsler

 • være opmærksom på, hvor du får dine oplysninger online
 • der er meget dårlig information online, herunder oplysninger fundet på Wiki. Meget er meningsbaseret.
 • Når det kommer til online forskning, ser det ud til, at der er så mange steder at søge. Relevansen kan være en ting, men hvad med, om webstedet og oplysningerne er sande?

  Når du forsker online, hvad er det første, du gør?

  Gå til en søgemaskine lige?
  * Google
  * Yahoo
  * Andre