Sådan Webchat

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb et USB-webcam. Vælg kameraer med 30 fps eller mere og 640x480 opløsning eller større. Sørg for at købe en webkamera med indbygget mikrofon.

2.

Tilslut din webkamera til din computer ved hjælp af producentens anvisninger. I dag er webcams normalt plug og go. Tag USB-ledningen fra webkameraet og sæt den i det tilgængelige drev på din computer.

3.

Download Windows Live Messenger gratis. Du skal registrere dig for den gratis Windows Live-konto for at gøre brug af denne tjeneste.

4.

Test din webkamera og mikrofon for at være sikker på, at de fungerer.

p> 5.

Log ind på din Windows Live Messenger-konto, som du oprettede i trin 3. Tilføj alle, du gerne vil chatte med til din venneliste. Inviter nogen fra din venneliste til at chatte eller acceptere en invitation til chat. Windows Live Messenger forbinder, og du kan kommunikere i realtid.

Tips og advarsler

  • Husk altid, at du og din baggrund er synlige for dem, du chat med. Hvis du ikke vil downloade, kan du også bruge webmessenger.msn.com. Dette er en online version af Windows Live Messenger, som du ikke behøver at downloade. Du skal stadig registrere dig for den gratis Windows Live-konto for at bruge denne tjeneste.
  • Vær forsigtig med at lade dit barn være til web chat, og hvis du tillader denne overvåge deres internetaktiviteter tæt.
  • Webchat er et system, der giver mulighed for øjeblikkelig kommunikation med alle, hvis du begge har en webbrowser. Det kræver kun et webkamera og fungerer i realtid. Du kan webchat fra ethvert operativsystem.