Sådan åbner du porte på Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indtast IP-adressen til din Linksys-router i adressefeltet i din webbrowser, og tryk derefter på enter-tasten. Standard IP-adressen til Linksys-hjemme-routere er 192.168.1.1.

2. Skriv brugernavnet og adgangskoden til din router, når du bliver bedt om det, og klik derefter på knappen 'Login' for at åbne Setup-siden. Standardadgangskoden til Linksys-routere er admin og, Som standard er der ikke noget brugernavn. Lad brugernavnet være tomt og skriv admin i adgangskassefeltet.

3.

Klik på 'Programmer u0026 amp; Gaming 'fanen i hovednavigationsmenuen på opsætningssiden. Dette åbner hovedsiden for applikationer og spil.

4.

Skriv et navn på det program, du vil have for at åbne en port i feltet 'Application' i Port Range-tabellen. Navnet er kun til din reference og kan være specifikt, f.eks. 'Warcraft' eller generelt, som f.eks. 'Video streaming'.

5.

Indtast nummeret på den port, du vil åbne i både 'Start' og 'Afslut' bokse i Port Range-tabellen, og skriv derefter IP-adressen på den computer, du er i åbner porten i feltet 'IP-adresse'. Klik for at tjekke feltet 'Aktiver'.

6.

Klik på knappen 'Gem indstillinger' under 'Port Range' for at åbne porten og fuldføre processen.

Tips og advarsler

  • I nogle versioner af firmware kan brugernavnet indstilles til 'root' i stedet at være tomt.
  • Cisco giver routere til brug i firma- og hjemmemiljøer. Linksys-linjen i Cisco-routere er designet til hjemmenetværk. Routere kan konfigureres i henhold til dine præferencer. Du kan f.eks. Bruge en bestemt type kryptering til at sikre data, der sendes via din router, eller åbne en port i routerens firewall, så du kan spille et online spil på din computer. Linksys giver en webbaseret grænseflade Du kan bruge til at styre din router s konfiguration. Du kan bruge grænsefladen til at åbne porte på Linksys routere.