Sådan annoncerer du din webside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug trafikudvekslinger. Disse er gratis websteder, hvor du tilføjer din webside URL til systemet og derefter ser på andre folks websider for at optjene credits. Disse kreditter bruges til at vise din webside foran andre surfere. Det tager lidt tid at gøre , men det er det værd, når du lige er begyndt.

2.

Tilmeld dig nogle onlinefora, der er baseret på samme emne som din webside. Disse fora giver dig mulighed for Placer din webside-URL i din underskrift. Så hver gang du laver et indlæg, er dit link placeret nederst. Andre medlemmer vil se dit link, blive nysgerrige og derefter klikke på det og besøge dit websted.

3.

Opret en lille klassificeret annonce til din webside. Vælg nogle online og offline publikationer for at udskrive den. Sørg for, at publikationen passer til emnet på din webside. For eksempel indsende en klassificeret annonce til din hundematwebside til hundrelateret magasin, ikke en publikation for quilters. At placere en klassificeret annonce kan koste dig et par dollars til et par hundrede dollars, så sørg for at du Indsæt dette i dit annonceringsbudget.

4.

Skriv en artikel om dit websteds emne. Du kan indsende artiklen til hundredvis af online sites gratis. Et link til din webside vil blive placeret i din 'Om forfatter' boksen. Hvis en læser kan lide din artikel, vil han klikke på dit link for at finde ud af mere. Disse artikler vil være omkring i lang tid at komme, så det er det værd for dig at reklamere på denne måde.

5.

Besøg nogle blogs, der har samme emne som din hjemmeside. Forlad kommentarer under de blogindlæg, der er konstruktivt, og tilføj derefter din webside-URL i slutningen af ​​den. Lad være med at forlade din webadresse og ingen kommentar - det betragtes som spam.

6.

Tilføj din webside URL til signaturfilen på din e-mail-konto. send en email din webside URL vil blive inkluderet i bunden af ​​e-mailen. Hvis du gør en masse email, kan dette være en fantastisk måde at reklamere for med lidt indsats.

7.

Opret et banner til din webside og betal for at få det placeret på populære websites. Igen vil du have hjemmesiden til at komplimentere din webside. Så hvis du sælger hundekiks, vil du placere et banner på et websted, der har noget at gøre med hunde.

8.

Tilmeld dig nogle online diskussionsgrupper. Yahoo og Google har begge grupper, der er gratis at deltage. Søg efter grupper på samme emne som din web Bidra til gruppediskussionerne og tilføj din webside link til gruppens links side.

Tips og advarsler

  • Indsend din webside URL til søgemaskiner. Det kan tage et par uger i et par måneder for dem at spider din webside og placere dem i deres søgeresultater, men det er nødvendigt at få mange besøgende i fremtiden.
  • Ikke spam fora med din webside link. Bare deltage normalt, og du vil generere nogle klik til din webside.
  • Design af din webside er kun halvdelen af ​​kampen. Ingen vil vide, at din webside endda eksisterer, hvis du ikke reklamerer for det. Annoncering af websiden bringer trafik til det. Når du har fået din webside etableret, vil du være i stand til at bringe naturlig trafik gennem søgemaskiner, mund til mund og udenfor links. At komme i gang er ikke hårdt, men det tager tid.