Sådan får du vist delte mapper

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows XP: Vis delte mapper ved hjælp af kommandoprompten

1.

Klik på 'Start', vælg 'Kør' og skriv cmd i vinduet.

< p> 2.

Tryk på 'OK' for at hente kommandopromptvinduet.

3.

Skriv 'net share' tryk på 'Enter' på tastaturet. En liste over dine delte mapper og deres placeringer vises i kommandopromptvinduet.

Windows XP: Vis delte mapper ved hjælp af computerstyring

1.

Højre klik på 'Denne computer' på skrivebordet.

2.

Vælg 'Administrer' for at hente vinduet 'Computer Management'.

3. < / p>

Klik på 'Delte mapper' i venstre rude i vinduet 'Computerstyring'.

4.

Dobbeltklik på 'Aktier' i højre rude af vinduet 'Computerstyring' for at vise navnene og placeringen af ​​dine delte mapper.

Vis delte mapper i Windows Vista

1.

Klik på 'Start' og vælg 'Kontrolpanel.'

2.

Vælg 'Netværk og Internet' og klik på 'Netværk og delingscenter.'

3. >

Rul ned til bunden af ​​vinduet og klik på 'Vis mig alle de filer og mapper, jeg deler' for at hente et nyt vindue, der viser navnene og placeringen af ​​delte filer og mapper.

4.

Åbn 'Netværk' og 'Delingcenter', rul til bunden o f vinduet og klik på 'Vis mig alle de delte netværksmapper på denne computer.' Et nyt vindue viser navnene og placeringen af ​​alle delte mapper i netværket.

At dele filer via internettet er ofte lige så nemt som at vedhæfte dem til en e-mail. Der er dog tilfælde, hvor der er for mange filer, eller filerne er for store til at sende en e-mail. Windows skabte en nemmere løsning til fildeling, der gør det muligt for brugere at dele filer og mapper på et netværk med andre brugere. Selvom det er lettere at dele mapper via et netværk, kan det medføre, at din computer risikerer, at vira og uønskede brugere får adgang til dine filer. Af sikkerhedsmæssige grunde er det vigtigt for brugerne at tjekke for delte mapper og blokere adgang til alle oplysninger, der ikke bør deles.