Sådan indsendes videoer på Metacafe

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Peg din webbrowser til Metacafe. Du kan gøre dette ved at skrive http://www.metacafe.com i adresselinjen og trykke på 'Enter' -tasten på tastaturet.

2.

Klik på 'Sign I 'knappen placeret øverst på Metacafe websiden. Du bliver bedt om at logge ind på din Metacafe-konto. Hvis du ikke har en, kan du tilmelde dig en på samme side. Det er gratis at deltage, og du skal kun indtaste dit navn og din emailadresse, og andre oplysninger er valgfrie.

3.

Klik på 'Send' knappen øverst på Metacafe websiden.

4.

Fortæl Metacafe hvilken videofil på din computer du vil upload til din konto. Du kan gøre dette ved at klikke på 'Find' knappen i midten af ​​'Send' siden og finde filen på harddisken.

5.

Klik på 'Upload'. Dette vil uploade filen fra din computer til Metacafe-serveren. Afhængigt af din internetforbindelse og størrelsen på filen kan dette tage overalt fra nogle få sekunder til et par timer. Du bliver derefter bedt om at titlen videoen og give det nogle få søgeord, så seerne kan finde den. Når dette er gjort, vil videoen være på Metacafe for alle at se.

Metacafe er et video hosting site, ligesom YouTube. Ikke så populært som YouTube, er Metacafe bemærkelsesværdigt for at være villig til at være vært for materiale, der kun er egnet til personer i alderen 18 og derover. Sådanne videoer ville blive fjernet fra YouTube på grund af deres servicevilkår, men trives på Metacafe. Hvis du har videoer, som du mener passer perfekt til resten af ​​indholdet på Metacafe, skal du bruge denne artikel som vejledning, når du uploader dem.