Sådan installeres en WiFi Router med Verizon DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til LAN-porten på din WiFi-router og den anden ende i Ethernet-porten på din computer. Nu skal du tænde for den trådløse router.

2.

Find fabriksindstillet IP-adresse i routeren's manual eller trykt på bunden af ​​routeren. Du skal også bruge standardindstillingen Brugernavn og kodeord.
Typisk vil IP-adressen se sådan ud, 192.168.0.1, og Netgear bruger ofte et standardbrugernavn til 'admin' med et kodeord med enten 'adgangskode' eller 'admin'.

3.

Skift netværksindstillingerne i dit system ved at klikke på 'Start', derefter 'Indstillinger', vælg 'Netværk' og 'Opkaldsforbindelser.' (Windows 2000) Højreklik på 'Local Area Connection' og 'Choose Properties'. Fremhæv Internet Protocol [TCP / IP] og klik på 'Properties' knappen. Klik for at placere en prik midt på radioknappen mærket 'Brug følgende IP-adresse' og Klik for at indtaste feltet IP-adresse. Indtast 192.168.0.2, og klik på Subnetmasken herunder, som automatisk indtaster 255.255.0.0. Klik på 'OK' for at lukke vinduet Internet Protocol (TCP / IP) og klik på 'OK' for at Luk Lokal A rea Connection Properties vindue.
(Bemærk - Windows 2000 kræver, at du genstarter systemet, Microsoft XP ikke.)

4.

Åbn en browser, skriv standard IP-adressen til din router i browserens adressefelt og tryk på 'Enter'. Indtast bruger-id og adgangskode nøjagtigt som du ser dem i manualen. Klik på 'OK' for at få adgang til din router.

5. < / p>

Vælg WAN-sektionen, find muligheden for at få IP-adresse automatisk 'og aktiver den.
(Denne mulighed kan også kaldes Brug DHCP.)

6.

Vælg LAN-sektionen, find den valgmulighed, der er mærket 'DHCP-server' og aktiver den.
(Se venligst routerens manual for specifik terminologi, som fabrikanten bruger.)

7.

Vælg den trådløse sektion og udfyld SSID. Det anbefales at aktivere sikkerhed, WAP og WEP er to sikkerhedsstandarder.
(Se venligst routeren s manualen til modelspecifikke instruktioner til opsætning af sikkerhed.)

8.

Klik på 'Gem', og routeren skal genstarte. < /p>

9.

Koble et Ethernet-kabel mellem WAN-porten på din router og DSL-modemet.

10.

Træk DSL-stikket ud modem, og når routeren er færdig med at starte op, skal du tage stikket ud af stikket.

11.

Slut DSL-modemet, og vent, indtil det endelig er startet op industrielle vilkår), og derefter tilslut router og vente på, at den starter fuldt ud.

12.

Klik på knappen 'Start', derefter 'Indstillinger', vælg 'Netværk 'og' Opkaldsforbindelser. ' Højreklik på 'Local Area Connection' og vælg 'Properties'. Fremhæv Internet Protocol [TCP / IP], og klik på 'Properties' knappen. Klik på radioknappen mærket 'Få en IP-adresse automatisk.' Klik på 'OK' for at lukke vinduet Internet Protocol (TCP / IP) og klik på 'OK' for at lukke vinduet Lokal forbindelsesegenskaber.
(Bemærk - Windows 2000 kræver, at du genstarter systemet, Microsoft XP vil ikke.)

13.

Åbn en browser og test din internetforbindelse. < /p>

14.

Kontroller din trådløse forbindelse for at sikre, at den fungerer.

Oprettelse af en trådløs router til brug med Verizon DSL er en fantastisk måde at levere mobilforbindelse til i hele dit hjem.