Sådan konfigureres en trådløs adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en trådløs adapter. Hvis du har et integreret trådløst kort, er du god til at gå. Men hvis din computer mangler en integreret løsning, skal du få en ekstern trådløs adapter. Ellers vil du ikke kunne oprette forbindelse til en trådløs internetkilde af nogen art, selvom du har det andet udstyr til rådighed.

2.

Forbered dig på softwareinstallation af ekstern trådløs adapter. Din adapter leveres med software, der installerer de nødvendige drivere på din computer. Følg de enkle instruktioner på skærmen, tryk 'Næste' for at gå gennem installationsguiden, og vent på, at programmet beder dig om at installere den eksterne adapter. Dette er simpelt, da de fleste eksterne trådløse kort simpelthen er tilsluttet computerens USB-port.

3.

Genstart computeren, når installationen er færdig, og når du bliver bedt om af softwareguiden.

4.

Konfigurer TCP / IP-indstillingerne for din nyinstallerede trådløse adapter, når computeren er færdigstartet. Klik på 'Start' i Windows og højreklik på 'Netværk' og derefter Vælg 'Egenskaber'.

Vælg 'Administrer netværksforbindelser', og vent derefter på at blive bedt om det næste vindue. Du får se din nyinstallerede trådløse adapter, der er angivet her. Vælg det og klik på 'Egenskaber' for at konfigurere dine muligheder.

6.

Vælg, at dit trådløse kort automatisk får IP-adressen og DNS-serveradressen. ved at vælge automatisk 'Hent en IP-adresse' og 'Hent automatisk DNS-serveradresse'. Dette vil spare dig for smerten ved manuel opsætning og IP-adresse- og serveradressens hentningsproces. Klik derefter på 'OK'.

7.

Klik på 'WiFi Connection' -symbolet, som er placeret nederst til højre på skærmen. Denne tjeneste vil registrere tilgængelige trådløse netværk inden for dit område.

8.

Vælg det valgte trådløse netværk, og klik derefter på 'Konfigurer'. Indtast WPA / WEP-adgangskoden, der svarer til det valgte trådløse netværk, hvis netværket er krypteret.

9.

Klik på 'Start' på dit Windows-skrivebord og klik på ' Forbinde til.' 'Trådløs' vil blive angivet. Vælg dette for at fuldføre konfigurationen af ​​den trådløse adapter og netværksforbindelse.

Konfiguration af en trådløs adapter og tilslutning til en trådløs internetkilde kan virke som en foruroligende opgave på overfladen, men det meste af opgaven udføres via automatiske installationsguider, selvom du skal stole på at få en ekstern trådløs adapter i stedet for en allerede indstillet up, integreret indstilling. Du vil surfe med din nykonfigurerede adapter i kort rækkefølge.