Sådan konverteres en stationær computer til WiFi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find netledningen på bagsiden af ​​DSL- eller kabelmodemet, og tag det fra strømkilden.

2.

Find ethernet- eller USB-kablet, der for øjeblikket forbinder dit kabel- eller DSL-modem til din computer. Hvis du bruger et ethernet-kabel, skal det ligne en over-stor telefonledning. Afbryd den ende, der for øjeblikket er tilsluttet din computer.

3.

Se på bagsiden af ​​din trådløse router. Der skal være en enkelt ethernet-port (LINE IN) og derefter 4 LAN-porte (LINE OUT). Tilslut Ethernet-kablet til Ethernet-porten (LINE IN).

4.

Slut strømmen til modemet, og vent mindst 30 sekunder for forbindelsen til nulstilling, og for lysene er stoppet med at blinke. Slut strømmen til den trådløse router, og vent endnu 30 sekunder.

5.

Tilslut den trådløse adapter til en ledig USB-port på din computer. Hvis du kører Windows XP eller nyere, skal din computer automatisk registrere din forbindelse, men du skal muligvis også installere software, som fulgte med din trådløse adapter eller router.

6.

For at oprette forbindelse til det trådløse netværk skal du åbne Netværksforbindelser fra Kontrolpanel. Højreklik på den netværksforbindelse, du vil bruge (i dette tilfælde, Trådløs netværksforbindelse). Klik på 'Opret forbindelse' i pop op-menuen, og Windows vil oprette forbindelse til netværket og aktivere din trådløse forbindelse.

Konvertering af dit stationære pc-system til et Wi-Fi-aktiveret system er en ret simpel proces. Med denne metode vil du kunne modtage en trådløs forbindelse til din computer, hvilket giver adgang til internettet via din nuværende tilsluttede DSL- eller bredbåndsforbindelse i dit hjem eller kontor.