Sådan laver du din bærbare trådløse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hvis din bærbare computer allerede har et trådløst netværkskort indbygget i det, skal du blot aktivere kortet ved at tænde det. Nogle gange er der en switch monteret på undersiden af ​​den bærbare til dette. Andre gange kan en simpel tastetryk, såsom at holde 'Ctrl' knappen, mens du trykker på 'F4' eller 'F5' knap. Normalt vil dette muliggøre det trådløse netværkskort, og det vises i nederste højre hjørne af din bærbare skærm.

2.

Hvis din bærbare computer ikke har et trådløst kort bygget ind i det, skal du købe en netværksadapter, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet via trådløst netværk. Mange sådanne enheder forbinder simpelthen til en USB-port på din bærbare computer. Dette er især tilfældet, hvis du har en satellittjeneste som tilbydes af større mobiloperatører. Når du har købt en, skal du tilslutte den til din bærbare computer og følge alle vejledninger, der vises for at installere hardware.

3.

Opret forbindelse til internettet, når du er i rækkevidde af et gratis trådløst netværk. Din bærbare computer registrerer nu automatisk tilgængelige trådløse netværk og spørger dig om du vil forbinde. Følg vejledningen på skærmen og opret forbindelse til internettet. Tillykke! Du har nu lavet din bærbare computer trådløst.

Hvis du har en bærbar computer, er chancen for, at du gerne vil oprette forbindelse til internettet via et trådløst netværk. Trådløst internet er noget, som de fleste bærbare ejere søger på grund af den ekstra mobilitet af en bærbar computer. Det er meget bekvemt at logge på internettet, uanset hvor du måtte være. Hvis din bærbare computer ikke allerede er kommet med en trådløs internetadapter, kan du gøre din bærbare computer trådløs.