Sådan øger du trådløs internethastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gør obstruksjonsfrie stier mellem din router og modtagende computere. Jo mere fysiske hindringer der er mellem din router og computer, jo svagere er det trådløse signal sandsynligvis at være. Placering af routeren på en central placering med klare synlinjer til din computer hjælper med at øge signalet.

2.

Brug en trådløs repeater. Nogle gange er det ikke muligt at flytte en router og computer for at oprette direkte synlinjer, eller en computer kan være for langt fra routeren for at få et stærkt signal. En trådløs repeater indtager et trådløst signal og sender det tilbage med øget styrke for at øge signalets rækkevidde. Ved at bruge en trådløs repeater mellem din router og computer sender et signal omkring forhindringer og kan øge ydeevnen.

3 .

Reducer signalinterferens. Ligesom radioer, når to trådløse netværk er i samme område, kan de forstyrre hinanden. Hvis du ved, at en anden trådløs router er nær din, overvej at flytte routeren til en anden område eller spørg ejeren af ​​den anden router at flytte hans.

4.

Få et nyt netværkskort. Nyere trådløse netværkskort er generelt mere kraftfulde og kan optage signaler bedre. Derudover kan nyere kort bruge avancerede trådløse teknologier, der muliggør hurtigere overførselshastigheder. Trådløse 802.11B-kort er langsommere end trådløse 802.11G, og trådløse 802.11N-kort er hurtigste.

5.

>

Reducer netværksforbruget. Somme tider er langsom internetbrug på et trådløst netværk ikke netværksfejl, men det t oo mange brugere er forbundet til netværket. Afbryd forbindelsen til andre computere, der er tilsluttet netværket, for at frigøre båndbredde og øge hastigheden. Opsætning af adgangskodebeskyttelse til din router er også vigtigt at blokere gratis ryttere fra at oprette forbindelse til dit netværk og sænke det. Tjek din router's brugervejledning om, hvordan du opretter en adgangskode.

Tips og advarsler

  • Nogle gange vil din internetforbindelsehastighed blive begrænset af modtageren computer ikke dit netværk s hastighed. Nogle websites kører kun langsomt. Opdatering af drivere til dit trådløse netværkskort kan forbedre ydeevnen.
  • Trådløst netværk bliver en stadig mere almindelig internetopløsning, da flere bærbare computere og desktops installeres med trådløse netværksadaptere. På trods af alle deres bekvemmeligheder kan trådløse netværk undertiden køre langsommere end deres kablede modstykker på grund af svagheden af ​​trådløs signalstyrke og andre problemer. Hvis dit trådløse netværk kører langsomt, er der flere trin, du kan tage for at optimere hastigheden.