Sådan opretter du en Linksys WAP54G

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer adgangspunktet i nærheden af ​​midten af ​​det område, du vil medtage i dit trådløse netværk, og sæt antennen så højt som muligt.

2.

Indsæt den ene ende af et Ethernet-kabel i LAN-porten bag på Access Point og den anden ende af kablet til et Ethernet-stik, skifte eller hub på dit kablede netværk.

3.

Slut strømforsyningen til strømforsyningen på bagsiden af ​​adgangspunktet, og sæt derefter den anden ende i et stikkontakt. Du kan nu konfigurere adgangspunktet fra enhver computer, der er tilsluttet dit netværk.

4.

Placer installationsguiden-cd'en i cd-drevet på en computer, der er tilsluttet dit netværk . Installationsguiden starter automatisk.

5.

Følg vejledningen i installationsguiden. Når du bliver bedt om adgangskode til dit nye adgangspunkt, skal du indtaste standardadgangskoden: admin.

6.

Fortsæt med at følge vejledningen i installationsguiden. Når du bliver bedt om SSID, kanal og sikkerhedsindstillinger, skal du bruge de samme indstillinger, som allerede er etableret for resten af ​​dit trådløse netværk.

7.

Når installationsguiden er færdig, skal du klikke knappen 'Afslut' for at lukke guiden og afslutte processen.

Ethernet-netværk kan tilgås trådløst ved hjælp af trådløse adgangspunkter. Det trådløse signal, som Access Points udsendes, har et begrænset interval. Men ved at oprette flere adgangspunkter kan du give trådløs adgang til dit Ethernet-netværk over et stort område, f.eks. Et stort kontor eller et produktionsanlæg. For eksempel kan du oprette et eller flere Linksys WAP45G Access Points, der vil fungere sammen for at give udvidet trådløs dækning.