Sådan opretter du en trådløs pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Afbryd højhastighedsmodemet fra stikkontakten. Dette modem skal nulstilles, når du fortsætter, og skærekraft gør det muligt for dig at gøre det, når en ny forbindelse er foretaget.

2.

Fastgør højhastigheden modem og din trådløse router sammen. Forbind denne forbindelse ved at tage netværkskablet og sætte det i bunden af ​​den trådløse router. Trådløse routere kan variere, men generelt skal dette netværkskabel placeres på en port på routeren, der er opført som WAN, Internet eller WLAN.

3.

Tænd for højhastighedsmodemet . Opret en midlertidig internetforbindelse ved at sætte det trådløse routerkabel i en port på bagsiden af ​​den trådløse router. Denne ports placering afhænger af din specifikke router, men det vil ikke være en port, der er angivet som WAN, Internet eller WLAN.

4.

Brug din midlertidige internetforbindelse til at indstille op og konfigurer dine muligheder for trådløs router. Brug din computer til at åbne den internetbrowser, du foretrækker. Indtast derefter den URL, der leveres af det firma, der fremstillede routeren (se routers dokumentation herfor).

5.

Indtast webadressen i adressefeltet på din internetbrowser. Denne webadresse vil føre til en side, hvorfra du muligvis konfigurerer dit trådløse routernavn og sikkerhedsforanstaltninger (adgangskode). Vælg først et navn til din trådløse forbindelse --- dette navn er vilkårlig og op til dig. Vælg derefter at kodeordet beskytte dit nye trådløse netværk, hvis du ønsker det. Sørg for at vælge en adgangskode, som du nemt kan huske, men en, som også stadig forvirrer nogen, der forsøger at forbinde uetisk til dit trådløse netværk.

6.

Tag netværkskablet og Afbryd forbindelsen fra din computer. Dette vil opsige den nu unødvendige internetforbindelse. Åbn netværks / trådløs ikonet nederst til højre på pc'ens skrivebord med et højre museklik, og vælg derefter navnet på den trådløse forbindelse, du netop har oprettet på rullelisten. Dette vil forbinde dig og Afslut din trådløse pc-opsætning, hvilket giver dig en fuldt fungerende højhastigheds-trådløs internetforbindelse.

Opsætning af en trådløs pc er ikke et problem så meget af teknisk dygtighed, da det er evnen til at lokalisere og differentiere mellem porte på router og modem enheder og derefter lave levedygtige forbindelser til disse porte ved hjælp af netværkskabler. På din fritid kan en trådløs router konfigureres med lidt hændelse, hvilket fører til et bæredygtigt og behageligt trådløst netværk, der kan nydes af alle inden for rækkevidde. Med router ved hånden, et højhastighedsmodem og den relevante dokumentation kan en pc trådløst gå i klem.