Sådan opretter du forbindelse til et trådløst hotspot

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for din computer eller trådløs enhed (f.eks. en PDA) og indtast dit trådløse netværk. Hvis du aldrig har brugt det før, skal du kontakte din ejerens manual for nøjagtige specifikationer for brug af dit trådløse netværk.

2.

Vælg det hotspot, du vil oprette forbindelse til. du er inden for rækkevidde af flere netværk, spørg en administrator, hvilket netværk er det gratis hotspot, du ønsker at oprette forbindelse til.

3.

Vælg netværket ved hjælp af enheden, og tryk derefter på 'Connect' -knap i dit trådløse værktøj. Du kan blive bedt om at indtaste en netværksnøgle. Kontakt igen netværksadministratoren for at få hjælp vedrørende dette problem.

4.

En meddelelse vil Lad dig vide, om din forbindelse har været succesfuld. Hvis det er tilfældet, skal du se et lille ikon med søjler, der angiver din signalstyrke. Hvis ikke, kan netværket være travlt eller støde på problemer.

Tips og Advarsler

  • For at finde et trådløst hotspot i nærheden af ​​dig, skal du kontrollere linkene i ressourceafsnittet.
  • Pas på at surfe på internettet ved hjælp af et trådløst hotspot. Disse netværk er ofte usikrede , og tredje Parterne kan muligvis få adgang til alle følsomme data (som f.eks. kreditkort eller sociale sikringsnumre), der sendes under din browsing session.
  • En af bekvemmelighederne ved at leve i et internetaktiveret samfund er, at der er mange fælles offentlige steder, der betragtes som 'trådløse hotspots'. Disse er særlige områder, hvor et trådløst signal leveres til offentligheden som en tjeneste uden beregning. Forbindelsen til disse hotspots er en ret simpel proces, og ved at bruge dem er det en fantastisk måde at holde kontakten på farten.