Sådan repareres en Comcast trådløs internetforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk alle computere i dit hjem - laptops, desktops - dem alle.

2.

Når alle af computerne er helt slukket, tag stikket ud af både dit kabelmodem og din trådløse router. Den trådløse router vil have en antenne på den, og den plugger direkte ind i modemet.

3.

Tillad begge dele af udstyret at sidde i et par minutter.

p> 4.

Tilslut dit kabelmodem først og ikke andet. Vent til alle modemets lys kommer op, når det genstarter.

5.

Når dit kabelmodem er sikkerhedskopieret, skal du tilslutte din trådløse router. Tænd ikke for computere endnu. Vent til den trådløse router s lys til alle kommer op igen.

6.

Når den trådløse router er igen, da og kun da, skal du tænd dine computere igen. Når den bærbare computer starter, vil den få en ren IP-adresse, og din trådløse internetforbindelse skal genoprettes.

Tips og advarsler

  • Den eneste måde For at nulstille din internetforbindelse er at genstarte udstyret i en bestemt rækkefølge. Følg denne rækkefølge, og du bør ikke have nogen problemer.
  • Hvis du prøver at komme online, og du får en 'Welcome to Comcast' skærm, er din konto i det såkaldte walledgarden. er blevet suspenderet af en eller anden grund. Ring Comcast for at informere dem om problemet.
  • Comcasts trådløse internet er stort set relativt stabilt, men der kan komme en tid, når dit udstyr bliver synkroniseret med hinanden. Det resulterer i, at din trådløse internetforbindelse går ud. Mens dit hardwired skrivebord kan virke perfekt, din bærbare computer kan ikke få adgang til internettet. Her er det nemt at løse dette problem selv, og du vil surfe på nettet på ingen tid - i stedet for at vente på vent for evigt.