Sådan sammenlignes downloadhastigheder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sammenlign internet downloadhastigheder konceptuelt. For at gøre dette skal du tænke på baseline hastigheder. Indlæsningshastigheder til opkaldsforbindelser er på 56 kbps. På den anden side går DSL ud på 6 Mbps. Endelig kører kablet ud ved 12 Mbps. Kabel er så typisk dobbelt så hurtigt som DSL. Selvfølgelig tillader ikke alle kabel- eller DSL-internetudbydere brugere at downloade ved disse optimale hastigheder.

2.

Besøg http://reviews.cnet.com/internet-speed -test / for at teste din faktiske internethastighed. Dette giver dig en mere realistisk sammenligning af internet downloadhastigheder.

3.

Indtast dit områdekode, vælg din forbindelsestype og vælg din internetudbyder.

4.

Klik på 'GO' knappen for at udføre din internet hastighedstest. Dette kan tage et par minutter afhængigt af din internethastighed.

5.

Fortolk og sammenlign dine resultater med basisresultater. Din hastighed vil blive placeret på et diagram, der sammenligner din faktiske hastighed med forskellige typer internettjenester.

Der er mange forskellige internetudbydere, der leverer et bredt udvalg af internethastigheder. Downloadhastigheder er meget afhængige af internetforbindelsens hastighed sammen med andre variabler, herunder antallet af brugere, der har adgang til internettet via en internetudbyder. Du kan sammenligne downloadhastigheder på teoretisk eller konceptmæssigt niveau, såvel som gennem en praktisk internethastighedstest.