Sådan slår du Websense Enterprise

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Proxyserver på StupidCensorship.com

1.

Åbn din internetbrowser og naviger til StupidCensorship.com (se link i Ressourcer). Denne webadresse fungerer muligvis ikke, hvis din institution har opdateret Websense. Websense-filterlisten opdateres løbende, og dette link er allerede blevet markeret. men det er værd at prøve. Hvis webadressen ikke virker, skal du fortsætte til næste afsnit.

2.

Kopier og indsæt webadressen på et websted, der er blokeret af Websense, i enten PHProxy- eller CGIProxy-boksene. Vælg dine muligheder. Klik på 'Gå'.

Den blokerede hjemmeside vises under en annonce (for at holde proxyserveren kørende) og styrer for proxy-serverens browser. For at gå til et andet blokeret websted skal du indtaste URL'en i feltet ud for 'Placering via proxy.'

Installer omprogrammeringsprogrammet

1.

Installer Omgåelsesprogrammet (se link i Ressourcer). Det er vigtigt, at dette program er installeret på en anden computer end den, du bruger, hvor de websteder, du gerne vil besøge, er blokeret.

2.

Kør omkreds. Det vil frembringe en webadresse til din omstiller. Skriv ned webadressen eller send den til dig selv på jobbet eller i skolen.

3.

Inden du går på arbejde eller skole, skal du sørge for, at computerens omskifter er tændt, og at den er

Når du kommer til arbejde eller skole, skal du bruge webadressen til at få adgang til din omgåelse, og du vil nu få adgang til blokerede websteder.

Tips og advarsler

  • Websense filtreringssoftware er generelt installeret for at sikre medarbejdere og elever er produktive. Internetadgang på arbejdspladsen eller i skole er et privilegium, så det anbefales ikke at bruge omfattende proxy-servere.
  • Websense er en internet-sikkerhed og web-filtreringssoftwarepakke, der gør det muligt for mellemstore virksomheder og skoler at styre og implementere en internetbrugspolitik. Websense kategoriserer websteder i mere end 90 kategorier, så virksomheder eller skoler kan vælge og vælge, hvad de vil give deres brugere adgang (dvs. spil, pornografi).