Sådan sporer du en IP-adresse nemt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal du finde den IP-adresse, der sendte dig den e-mail, fil eller besked. Det er ret nemt at gøre det, hvis du ved hvad du leder efter.

Du kan finde næsten alle IP-adresser i e-mail-overskrifter. Det er den bedste måde at finde ud af, hvor den irriterende , irriterende e-mail eller besked kommer fra. Hvis du vil gøre det ved e-mail, skal du blot se på overskriftsdetaljer eller egenskaber. Du finder den der.

2.

Når du har fået IP-adressen, skal du finde et sikkert, legitimt IP-adressesøgningssted. Der er masser af dem der, jeg vil give det mest populære i ressourcerne nedenfor.

3 .

Du skal forstå, at de fleste IP-opslag ikke vil fortælle dig meget detaljerede oplysninger til at begynde med. Du skal se på de detaljer, det giver dig. Det meste af tiden vil det fortælle dig, hvad Internetudbyder, som personen bruger. Det vil også fortælle dig en afstand og placering af den enkelte.

4.

Når du har gennemført disse trin, vil du vide mere om de mistænkte personer, der har kontaktet dig. For at få mere detaljerede og nøjagtige oplysninger som f.eks. Personens navn, adresse eller endda telefonnummer - skal du muligvis få den pågældende ret bestilt. Det meste af tiden kan du advare dit lokale politi såvel som den enkelte ' s tilstand, og ring til den givne internetudbyder detaljer med blev givet og bede om mere information om dig. (Ring politiet til din fordel.)

Dette er den bedste og eneste kendte måde at virkelig og lovligt spore en IP-adresse tilbage til den oprindelse, den kom fra.

h4> Tips og advarsler

  • Ring en lokal detektiv eller advokat for at få flere oplysninger om at få specifikationerne for en IP-adresse.
  • Hvor som helst du går på internettet, vil du altid have en IP-adresse, der vil spore tilbage til din egen computer og din internetudbyder. Det er et meget unikt nummer, og der er kun én til alle computer- og netværkssystemer. En IP-adresse er nødvendig for at sende og modtage informationspakker på din computer og netværkssystem - ligesom en hjemmeadresse. Formatet af en IP-adresse er altid tal skrevet som fire tal adskilt af perioder.Hvert tal kan være nul til 255. Det er faktisk ret nemt at spore en IP-adresse, og selvom det ikke altid er muligt at spore en bestemt person eller person, kan du få nok information at handle.