Sådan tilføjes en USB-printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut printerens strømforsyning. Sørg for, at printeren er slukket, når du gør det. Tænd computeren.

2.

p> Tilslut printerens USB-kabel til printeren. Slut den anden ende til en ledig USB-port på computeren eller din bærbare computer. USB-kablet til printere kan være specifikt for printere, kablet kan leveres sammen med printeren eller du skal købe en .

3.

Tænd printeren, når USB-kablet er tilsluttet. USB-enheder registreres automatisk af computeren, og når printeren er tændt, installerer computeren de nødvendige printerdrivere. For de fleste USB-printere er driverne allerede tilgængelige på computeren.

4.

Indsæt cd'en til printerdriveren, hvis der fulgte en printer, og computeren kan ikke finde den drivere. Installer driverne fra cd'en som efterspurgt af cd-softwaren. Du kan også søge online for driverne. Computeren vil bede dig om at indsætte en cd eller søge efter drivere, hvis driverne ikke er forudinstalleret.

5.

Test USB-printeren ved at åbne et dokument og vælge 'Udskriv'. Printeren skal tændes og fyldes med papir. Om et par sekunder begynder et dokument at udskrive. Dette vil indikere, at drivere er korrekt installeret.

Mange printere forbinder til en computer via en USB-forbindelse versus de ældre serielle kabelforbindelser. USB-printere betragtes ofte som plug-and-play-enheder som mange andre USB-enheder, fordi de kan tilsluttes og tændes til brug med minimale installationsstrin. Printerkablerne er også normalt billigere end traditionelle serielle port-printerkabler. En USB-printer udskriver som en normal computerprinter og kan give brugeren mulighed for at udskrive en række elementer fra tekstdokumenter til fuldfarvefotos.