Fordele ved satellit-internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning

En bestemt fordel ved satellit-internet er, at din computer altid er forbundet. Når din tjeneste er installeret, er du altid forbundet til internettet hver gang du starter computeren. Du behøver ikke logge ind eller gøre eller noget af den slags. Du tænder simpelthen din computer, og du er automatisk forbundet. Dette påvirkes ikke af at ændre brugere i Windows eller genstarte computeren.

Tilgængelighed

Satellit Internet har også en meget højere tilgængelighed end kabel eller DSL. Satellit Internet kan modtages overalt i USA, uanset terræn. Bjergrige og andre fjerntliggende regioner kan ikke modtage kabel- og DSL-internet, fordi det ikke er umuligt at køre kablerne til folks hjem på grund af det vanskelige landskab. Satellit Internet er også tilgængelig for skibe til søs, hvor der ikke er nogen anden form for internetadgang.

Flere brugere

En bestemt fordel ved satellit-internet via dial-up Internet er muligheden for at få flere brugere til at dele samtidig en internetforbindelse. Med opkalds internet kan en computer bruge internettet, logge af og tillade en anden at bruge forbindelsen. Et ubegrænset antal enheder kan alle bruge et satellit-internet signal.

Brugervenlighed

Installationsprocessen for satellit-internet er slet ikke svært. Når en tekniker har oprettet din konto og installerer en signal modtager skål på ydersiden af ​​dit hus, forbinder din computer til internettet på samme måde som det altid gjorde. Andre end parabolantenne er der ikke behov for ekstra udstyr.

Serviceudfald

En anden fordel ved satellit-internet er, at det på ingen måde påvirkes af din telefon eller kabel-tv. Der kan være tidspunkter, hvor din telefon eller dit kabel kan gå ud på grund af en uforudsete omstændighed som en downed wire, men hvis det sker, vil du heller ikke miste din internetforbindelse. Satellit Internet er en type tjeneste, hvor et internet signal er strålet direkte fra en satellit lige ned i dit hjem. Dette adskiller sig fra almindelig internetadgang, hvor signalet sendes fra en kilde gennem miles af telefon- eller kabel-tv-linjer til din computer. En tekniker installerer simpelthen en satellitmodtagerskål, der modtager internetsignalet fra en satellit. Signalet sendes derefter gennem kabler ind i dit hjem og ind i din computer. Satellit internetadgang tilbyder en række fordele.