Hvad er en Aircard Laptop?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Definition

En AirCard-bærbar computer er udstyret med et AirCard, en enhed, der plugger ind i din computer og giver dig adgang til internettet via telefonens 3G-funktioner eller lignende teknologi. Et AirCard kan bruges sammen med enhver computer, der har de nødvendige slots, hvad enten du er stationær eller bærbar computer. Nogle modeller leveres med dem indbygget, men når man taler om et AirCard direkte, refererer det normalt til et kort, du køber og plugger ind.

Bruger

Fordi AirCards bruger netværket af mobiltelefonfirmaer til at give dig trådløse internetkompetencer, de hæmmes ikke af kabelforbindelsen eller trådløse problemer med andre onlineadgangsalternativer. Du kan surfe på nettet eller tjekke din e-mail på ethvert sted, hvor telefonfirmaet tilbyder service . Da du sandsynligvis vil bruge det samme telefonselskab, der leverer din mobiltelefon, kan du kontrollere din signalstyrke på din telefon for at finde ud af, om AirCard vil fungere i området. AirCards er ofte mere pålidelige end WiFi connecti ons, fordi dækningsområdet er landsdækkende og ikke afhænger af signaler fra lokale enheder.

Bærbar integration

Der findes flere forskellige typer AirCards, baseret på hvilken slot de er beregnet til at passe ind på din computer. Nogle AirCards kræver en PC Card slot, som er en generel slot lavet til sådanne enheder og kan findes på mange bærbare computere. Andre arbejder med ExpressCard-slots, som en lignende, generelle slots mere fokuseret på bærbare forbindelser. Disse kan også findes på mange computere. Andet kan kun bruge en USB-forbindelse, en allestedsnærværende slot fundet på næsten alle bærbare og stationære modeller. Kortene varierer også fra virksomhed til virksomhed, og et kort lavet til et netværk fungerer ikke på et andet netværk, selvom det er i signalområdet.

Indkøbstid

For at bruge et AirCard skal du have en abonnement på den krævede netværksudbyder. Mange serviceplaner tilbydes som en del af din normale mobiltelefon service, men hvis du planlægger at bruge en anden udbyder, kan der købes separate internet service planer. Der er mange typer serviceplaner, afhængigt af hvor ofte du forventer at bruge dit AirCard. Hvis du kun planlægger at bruge den i korte intervaller, kan du købe et tidsinterval, når du får lov til at bruge det, f.eks. I 24 timer eller i en uge.

Tilgængelighed og priser

Priserne afhænger af typen af ​​AirCard. Hvis din bærbare computer leveres med interne AirCard-funktioner, vil den blive medtaget i prisen på computeren og eventuelt med forbehold for rabatter. Et særskilt kort kan koste fra $50 til $100, men dette inkluderer ikke prisen for serviceplanen. Bærbare computere udstyret med et AirCard kan bruge et mobilnetværk til at få adgang til internettet, så brugerne kan kontrollere e-mail, surfe på internettet og udføre andre onlineaktiviteter. Brug af AirCards kræver et specifikt abonnement på et telefonnetværks trådløse bredbåndstjeneste sammen med den relevante computerspor, som de er lavet til.