Hvad er en trådløs pc-adapter?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

PC-adapteren tillader en bruger at modtage trådløse signaler fra en router, som er en enhed, der sender et trådløst signal fra et modem eller til andre computere.

Desktop Adapter

intern desktop trådløs pc-adapter er en kortstørrelsesenhed, som er installeret inde i computeren. De fleste adaptere har antenner, der er placeret på ydersiden af ​​computeren, hvor adapteren er udsat.

Bærbar computeradapter

Til den bærbare computer glider de trådløse pc-adaptere ind i en slot omkring en halv tomme tyk. Moderne bærbare adaptere kræver ikke behovet for udragende antenner.

USB-adaptere

Til bekvemmelighed, især hvis en bruger mangler computerreparation eller installationskompetence, er der adgang til USB-trådløse adaptere. Disse enheder tilsluttes USB-porten og forsyner computeren med et trådløst signal.

Fordele

Huse, der har et trådløst netværk oprettet, kan bruge trådløse pc-adaptere til at kommunikere med andre computere. Det betyder, at filer kan deles, der kan udskrives fra hvor som helst og adgang til hjemmecomputere overalt er verden mulig. En trådløs pc-adapter giver trådløs support til en række aktiviteter. At blive trådløs er en nødvendighed, hvis et hus har mange computere eller trådløse enheder, der har brug for trådløs adgang.