Sådan bruger du Google Checkout på eBay-auktioner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vind en eBay-auktion. Du kan ikke bruge Google Checkout til at betale for en eBay-auktion, hvis du ikke har vundet nogen auktioner til at begynde med. Søg på eBay-webstedet for et emne, du ønsker, byde på det og vinde.

2.

Kontakt din sælger og spørg, om de vil acceptere Google Checkout som betalingsform. Du kan sende sælgeren en mail ved at klikke på linket Kontakt sælger på auktionens side.

3.

Opret en Google Checkout-konto. Du kan gøre dette ved at gå til http://checkout.google.com. Du kan logge ind, hvis du har en eksisterende Google-konto og oprettet din Checkout-konto eller bare tilmelde dig kun en Google Checkout-konto.

4.

Overfør penge til din sælger . Når din Google-konto er konfigureret, skal du klikke på knappen 'Overfør' på din hovedsides side. Du bliver bedt om at indtaste den e-mail-adresse, der er knyttet til sælgerens Google Checkout-konto og det beløb, du ønsker at sende. Når først alt er skrevet korrekt, skal du klikke på 'Send' for at betale for din eBay-auktion via din Google Checkout-konto.

Google Checkout er et online betalingsalternativ til tjenester som PayPal. En bruger kan bruge et kredit- eller betalingskort til at sætte penge ind i en Google Checkout-konto og bruge disse penge til at betale for ting på websteder, der understøtter tjenesten. Fordi eBay ikke officielt støtter brugere, der bruger Google Checkout som betalingsform for sine auktioner, skal du blive kreativ.