Sådan installeres en Linksys Wireless Print Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Linksys WPS11

1.

Tilslut din Linksys trådløse printserver til et hub (eller skifte) eller direkte til en computer med et Ethernet-kabel.

2.

Tilslut printerserveren til din printers parallelle port og tænd printeren. Sæt netadapteren i og kontroller, at lysdioderne lyser.

3. < / p>

Indsæt cd'en til printerserversoftwaren, og vent på, at softwaren starter. Vælg WPS11 fra hovedinstallationsmenuen og klik på 'Næste'.

4.

Klik på 'Næste' på skærmbilledet 'Velkommen'. Klik på 'Næste' for at kopiere filerne til standardmappen. Klik på 'OK', når softwareinstallationen er færdig. Klik på 'Start' knappen og vælg derefter 'Kør'. Indtast ' D: \ Driver \ Win9xnt \ setup.exe '(hvis dit cd-rom-drev er mærket som D-drevet) og klik på' OK '.

5.

Klik 'Næste' for at kopiere filerne til standardmappen. Klik på 'Næste' for at oprette en mappe på 'Opgavelinjen' med titlen 'Linksys PrintServer Driver.' Marker afkrydsningsfeltet 'Konfigurer printerdriver nu' og tryk 'Afslut'. Cli ck knappen 'OK' efter at have læst instruktionerne på skærmen.

6.

Vælg din printer, og klik derefter på 'Næste'. Installer printerdriverne ved hjælp af printerens fabrik

7.

Gentag trinene for hver computer, der deler printeren via printserveren.

8.

Fjern Ethernet-kablet fra din printerserver for at bruge det trådløst.

Linksys Wireless-G Installation

1.

Tilslut din Linksys Wireless-G-printerserver til en hub (eller switch) eller direkte til en computer med et Ethernet-kabel.

2.

Slut printerserveren til din printer ved hjælp af parallelporten eller USB-porten og tænd printer. (Denne printserver kan tilslutte to printere.) Sæt netadapteren i en stikkontakt, og kontroller, at lysdioderne lyser.

3.

Indsæt software-cd'en i en computer . Softwaren starter automatisk og vil finde printserveren, identificere den ved navn og IP-adressen. Klik på 'Næste'. Klik på 'Næste' på siden 'IP Settings', hvis du bruger DHCP eller tilføj en ubrugt IP-adresse. Klik på 'Næste'.

4.

Indtast WAP-passordet, hvis du bruger WAP og tryk på 'Næste'. Hvis du bruger WEP, skal du ændre rullemenuen til 'Aktiveret' og klikke på 'Næste' for at indtaste WEP-nøglen på den næste side.

5.

Hent printeren port driver fra Linksys 'site. Dobbeltklik på Linksys printerdriveren for at udpakke den.

6.

Klik på wizard.exe, og vælg den printer, der skal installeres. Fjern Ethernet-kablet til printerserveren for at bruge den trådløst. Gentag trinene for hver computer, der deler disse printere.

Linksys-familien af ​​trådløse printernetkort er populær blandt mange forbrugere, der har brug for at forbinde en printer, hvor det kan være svært at køre kabel. På grund af de billige omkostninger ved disse enheder og de dermed forbundne tidsbesparelser er tilslutning til printere med trådløs teknologi stadig mere populær.