Sådan laver du dit trådløse netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Det vigtigste ved at have et stærkt trådløst netværk er den position, den er i. Forvent ikke at få trådløst signal i stueetagen, hvis din router er klar over huset på anden sal. Prøv at finde et sted til det et eller andet sted i en central del af hjemmet. Dette vil tage sig af modtagelsesproblemet.

2.

Hvis det ikke tog sig af problemet, bør du forsøge at reducere trådløs interferens. Det er et kendt problem at andre trådløse enheder kan kryptere det trådløse signal, hvis det udsendes ved 2,4 GHz frekvens. Fælles elektronik som hjemme telefoner kan forårsage dette problem. Du kan tænke dig at skifte til telefoner, der bruger en 5.8ghz frekvens til at rydde op i luften.

3.

En sidste ting du bør prøve, før du giver op, er at ændre u0026 quot; ; kanal u0026 quot; hvor din router sender sit signal. Dette er normalt et stort problem med folk der bor i et område, hvor de nemt kan hente signaler fra en flok forskellige netværk på én gang. Der er 11 forskellige kanaler. De fleste routere standardiserer deres udsendelseskanaler til kanal 6. Problemet er, at hvis du 'optager signaler fra 10 forskellige netværk, hvordan kan din computer vide, hvilken en tilhører dit netværk? Computere kan muligvis gøre alt, hvad vi har brug for det til at gøre , men det kan ikke finde ud af ting som det selvstændigt ... så hvad gør du?

4.

Du skal få din router s IP-adresse, ellers kendt som din standard gateway. På en Windows-maskine skal du blot åbne kommandoprompten ved at klikke på ikonet 'start' og klikke på Kør. Skriv 'cmd' uden citaterne og tryk Enter.

5 Skriv derefter 'ipconfig / all' og en hel masse tal skal dukke op. Se efter, hvor det står 'Default Gateway.' Skriv det nævnte nummer.

6.

Åbn Internet Explorer og indtast det standardgatewaynummer, hvor url går. Tryk på Enter. Det skal tage dig til din router s side.

7.

Dernæst kigger du efter routerens indstillinger, og du vil find et sted, hvor du kan ændre den 'trådløse kanal.' Jeg vil anbefale, at du skifter det til enten kanal 1 eller kanal 11, fordi ingen andre andre 'signals' signal vil kunne overlappe din. Held og lykke!

Hvis du hader at have din router slippe dit trådløse signal midt i din websurfing, så er her nogle tips om, hvordan du kan ændre det.