Sådan netværk du en printer med en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indstil routeren i nærheden af ​​den computer, der er tættest på dit kabel eller bredbåndsmodem. Plug routerens stikkontakt i en stikkontakt, men tilslut ikke andre kabler endnu.

2.

Sæt installations cd'en, der fulgte med routeren, ind i computeren s diskdrev. Følg instruktionerne på skærmen for at installere routers software på computeren. Installer printerens software på computeren, hvis du ikke allerede har gjort det.

3.

Tilslut et Ethernet-kabel fra modemet til porten på routeren, der er markeret som 'WAN' eller 'Wide Area Network.' Slut et Ethernet-kabel fra computeren til en af ​​de nummererede porte på routeren. Åbn Start-menuen på computeren, og klik derefter på 'Kontrolpanel.'

4.

Rul gennem kontrolpanelets indstillinger og dobbeltklik derefter på ikonet 'Netværks- og delingscenter' . Klik på linket 'Opret forbindelse til et netværk' i venstre side af vinduet. Find navnet på din router i listen over tilgængelige netværk og klik på det. Klik på 'Connect.'

5.

Slut et Ethernet-kabel fra Ethernet-porten på printeren til en af ​​de nummererede porte på routeren. Gå tilbage til vinduet 'Netværk og delingscenter' og klik på knappen, der er mærket som 'Tænd printerdeling.'

6.

Klik på 'Anvend' knappen for at gemme indstilling. Klik på linket 'Vis computere og enheder' i venstre side af vinduet. Klik på knappen 'Tilføj en printer', når det nye vindue vises.

7.

Klik på knappen 'Tilføj en netværksprinter' og vente på, at computeren skal scanne efter vedhæftet fil printere. Klik på navnet på printeren, og klik derefter på 'Connect'.

8.

Tilslut Ethernet-kabler fra de andre computere på netværket til de nummererede porte på routeren. Gentag processen med at oprette forbindelse til netværket, tænde printerdeling og derefter tilføje printeren på disse computere.

Tips og advarsler

  • Du don ' du skal ikke bruge en internetforbindelse til at forbinde dine computere til en printer. Du skal blot forbinde alle computere og printeren til de nummererede porte på routeren og lade 'WAN' -porten være tom. Routers software behøver ikke at være installeret på hver computer på netværket. Du skal kun installere den på en computer for at gøre routeren i drift.
  • Hvis du har flere forskellige computere i dit hjem eller kontor, der skal udskrive dokumenter på samme tid, kan du forbinde alle computere til en enkelt printer. For at gøre det, netværk alle enheder sammen ved hjælp af en router. Når alle enheder er forbundet til routeren, kan hver af computererne derefter sende deres egne separate udskriftsjob til printeren.