Sådan opretter du et ADSL-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer din trådløse router i et godt ventileret område i nærheden af ​​dit ADSL-modem - lad et par tommer plads på begge sider af routeren.

2.

Slut et Ethernet-kabel til 'Internet' eller 'WAN' på bagsiden af ​​routeren; Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til 'Network' -porten bag på dit ADSL-modem.

3.

Slut strømforsyningen til routeren, og tilslut derefter til en stikkontakt.

4.

Kør et Ethernet-kabel fra routeren til din computer. Tilslut den ene ende af kablet til computerens netværkskort, og sæt den anden ende af kablet i den ene af de ekstra Ethernet-porte på bagsiden af ​​routeren.

5.

p> Tænd for din computer og åbn en internetbrowser. Indtast din router s standard IP-adresse (Internet Protocol) - 192.168.1.1 (se Referencer nedenfor) - i adressefeltet i din browser. Tryk på 'Enter' -tasten for at starte din routerens konfigurationsmenu.

6.

Indstil sikkerhedsforanstaltninger som adgangskode og firewallbeskyttelse i konfigurationsmenuen, og klik derefter på 'Gem ændringer 'når du' er færdig.

Opsætning af et netværk på din ADSL bredbåndsforbindelse giver dig mulighed for at dele din forbindelse med flere computere. Ved hjælp af en trådløs router kan du oprette din ADSL-forbindelse på LAN (Local Area Network) og dele din bredbåndsforbindelse med både kablede og trådløse enheder.