Sådan oprettes en trådløs netværksbro

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Kontrolpanel' på den computer, du har til hensigt at bruge til brodannelse. Klik på Netværk og internetforbindelser u0026 gt; Netværksforbindelser.

En gang i mappen Network Connections ser du mange forbindelser - hver forbindelse er et netværkskort til både det trådløse og det trådløse netværk. Åbn forbindelsen til 'Trådløs adapter', og gå til Detaljer-panelet for at sikre, at det fungerer korrekt.

3.

Kontroller Ethernet-forbindelsesoplysningerne i samme vindue , og sørg for, at det også fungerer korrekt. Klik på begge forbindelser samtidig ved at holde tasten 'Ctrl' nede og vælge hver forbindelse. Højreklik på enhver forbindelse, og vælg derefter 'Bridge Connections.'

4.

Giv computeren tid til at konfigurere broforbindelsen. Når det er færdigt, vises et nyt vindue med titlen 'Netværksforbindelse'. Dette betyder, at du har oprettet en trådløs netværksbro.

Tips og advarsler

  • For at broere en forbindelse med succes skal du sørge for at du kun valg af forbindelser, der ikke bruges af Internet-forbindelse deling (ICS) eller internetforbindelse firewall (ICF).
  • Prøv aldrig at oprette en trådløs netbro uden et nyt adapterkort, hvis du har brug for ICS eller ICF .
  • Det er blevet meget nemmere at oprette en trådløs netværksbro på Mac, takket være dens nye funktion 'Del din internetforbindelse'. Det er dog lidt anderledes, når du vil oprette en trådløs netværksbro med en Windows-baseret computeropsætning. Den computer, du har tænkt dig at bruge til brug, skal allerede have 2 typer adaptere i bundkortet. Der skal være en LAN-adapter og en trådløs netværksadapter, der er nødvendig for at oprette forbindelse til det trådløse adgangspunkt. Hvis du ikke er sikker på, om din computer har disse komponenter, skal du kontakte din computers manual eller kontakte producenten for at få disse oplysninger. Lær hvordan du opretter en trådløse netværk bro.