Hvad er en trådløs USB-adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hvordan virker en USB-adapter?

USB-adaptere virker ved at hente et signal fra radiobølger og derefter overføre det via USB-adapteren til din computer. USB-adaptere bruges også som et alternativ, når en bærbar computer eller computerens fabriksinstallerede trådløse adapter ikke fungerer korrekt.

USB trådløse adaptere eliminerer brug for trådløse kort

Den trådløse USB-adapter eliminerer behovet for installationen af et trådløst kort. Tidligere, hvis din bærbare computer eller computer ikke havde en trådløs forbindelse indbygget, ville du skulle have installeret et trådløst internetkort. Den trådløse USB-adapter er også brugervenlig: Du behøver ikke har nogen reel teknisk erfaring til at bruge det, i modsætning til et trådløst kort, der generelt skal installeres af en professionel.

USB trådløs på farten

Det mest bekvemme ved en USB trådløs adapter er, at den har en sender og modtageren vil hente enhver åben trådløs forbindelse. Du kan bruge adapteren på dit skrivebord derhjemme; Tag stikket ud og brug det på din computer på arbejdspladsen; Så gå til kaffebaren eller et andet offentligt sted, sæt det i og brug det på din bærbare computer. Det eneste, du skal huske på, er, at en trådløs forbindelse skal være tilgængelig for at afhente signalet.

Andre anvendelser til USB trådløse adaptere

USB-adaptere kan bruges til adgang til en anden computer, kamera eller andre elektroniske produkter . De har alsidighed til at udføre forskellige applikationer samtidig ved at sende via en trådløs forbindelse.

Hvor kan man købe en USB trådløs adapter?

Du kan købe en USB trådløs adapter (i ny eller i genopbygget tilstand) næsten enhver elektronisk butik eller online computer butik. De fleste er mindre end 6 inches lange og under 1 tommer brede. Før du køber en trådløs netværksadapter, skal du sørge for, at din computer ikke allerede har en installeret, da de fleste nye computere er udstyret med en. USB trådløse adaptere er til at tilføre trådløs trådløsitet (Wi-Fi) eller trådløst internet til din bærbare computer eller stationære computer. De er til ekstern brug på dit skrivebord eller laptop. Du kan bruge en trådløs USB-adapter kun ved at tilslutte den til din USB på din computer og være online på få minutter. Hvis du er ude, hvor der er gratis trådløst internet eller under rejsen, er en USB praktisk. De fleste offentlige steder som kaffebarer tilbyder i stigende grad gratis trådløst internet, hvilket gør en USB-adapter til et nyttigt værktøj.