Hvad er filforlængelsesnettet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

.net-udvidelsesfilerne i alle deres inkarnationer bruges til at bestemme netværk og værtskonfigurationer for lokale og brede netværk. De fleste af disse filer indeholder data, som de fleste brugere finder usynlige, hvis filen åbnes i en tekstfil.

Netviz IT Network Flowcharting Planning Suite

Dette er et særligt flowcharting program, der bruges til at hjælpe folk med at planlægge netværkskonfigurationer. Hvis en .net-fil tilhører dette diagram, kan den læses og forstås af programmet. Windows-filer, der har denne udvidelse, falder ind under denne ramme, ifølge Li Utilities-webstedet.

Specifikke applikationer

Da .net-filer ofte er en systemfil under Windows-operativsystemet, er det normalt ikke nødvendigt at forbinde fil med en anden type applikation. Åbning af filen ved hjælp af et program, der bruger et andet format for .net-filer, vil ikke skade din computer. Brug af funktionen 'Gem' kan dog være problematisk.

EPA Software og .Net Extension Files

Miljøstyrelsen bruger en type software, der bruges til netværk af VVS, rør og andre ikke-computernetværk . Denne software vil også gemme filer ved hjælp af .net-udvidelsen.

Stuttgart Neural Network Simulator

Neurale netværk er netværk af computere designet til at efterligne funktionen af ​​en menneskelig hjerne. Neurale netværk blev udviklet for at hjælpe med at studere kunstig intelligens. Stuttgart Neural Network Simulator, som er mest almindeligt anvendt under Linux og Unix, gemmer filer ved hjælp af .net-udvidelsen. Der er også Windows-porte i programmet til rådighed for brugeren, der ønsker at eksperimentere med kunstige intelligens applikationer. .net-udvidelsen har været en stadig mere almindelig udvidelse til Windows-filer, siden Microsoft meddelte .net-rammen. Navnet på udvidelsen indebærer, at filerne bruges til netværksformål, og det er faktisk tilfældet. Andre programmer bruger dog nogle gange den samme udvidelse til forskellige netværksformål.