Om Computer Output

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

I / O

Enheder, der får data til en computer (input-enheder), omfatter et tastatur, en mus, en scanner, et modem, et digitalt kamera eller en lyd (mikrofon eller linjeindgang) og input fra lagerenheder , harddiske eller flashdrev). Enheder til at få oplysninger ud af en computer (output-enheder) omfatter en skærm, printer, modem (til transmission), lyd (højttaler eller linjeudgang) og lagringsenheder (floppy disks, harddiske, flashdrev). En computers input- og output-enheder kaldes undertiden som 'I / O' -indgange.

Monitor Output

Monitoren (videovisning) er nøglen til vores evne til hurtigt at se resultater, og at interagere med applikationer. Fladskærms-skærme erstatter hurtigt skærme, der bruger billedrørteknologi, hvilket giver et mindre fodaftryk. Fladskærmsteknologi giver også større skærmstørrelser til rådighed, hvilket muliggør mere detaljeret arbejde, der er særligt nødvendigt, når du bruger grafikbaserede applikationer, f.eks. sidelayout, digitale illustrationer og CAD (computerstøttet design).

Printeroutput

Computerprinteren har altid været en hæftning til ethvert computersystem, selv med de første banebrydende maskiner. kvalitet farvelaserprint meget overkommelig for selv det mindste budget.Med standardiseringen af ​​USB-porte til tilslutning af input- og output-enheder til en computer er den engang velkendte parallelle printerport på bagsiden af ​​computeren noget af fortiden. Sammen med printere kan flashdrev, scannere og eksterne harddiske hurtigt tilsluttes computere ved blot at indsætte et kabel i computerens USB-porte.

Modemer

I første omgang kan vi ikke tænke på modemer som værende input / output-enheder, men de er bestemt en måde at få information ind og ud af en computer. Uanset om det er et telefonmodem eller et bredbåndsmodem, der forbinder et kabel- eller fiberoptiknetværk, er informationsudveksling via internettet så almindeligt, at vi tager det for givet. Modemer har helt sikkert øget verdens evne til at kommunikere. Der findes også software, der kan bruge et modem og en computer som en faxmaskine, hvilket er en anden kilde til I / O.

Storage Devices

Disketter, harddiske, cd'er, dvd'er og flashhukommelsesdrev omfatter kilder til både computerindgang og -udgang. Applikationsprogrammer og data kan gemmes på drev, indlæst i computeren og køre, og den resulterende udgang sendes til en lagerenhed. Når du skriver et brev Med et tekstbehandlingsprogram kan vi f.eks. udstede dokumentet til en lagerenhed til senere hentning.

Lydkort

En standardfunktion på stationære computere (og nogle bærbare computere) er et lydkort, der er i stand til at indsætte lyd og lyd. Lyd kan indlæses ved at tilslutte en mikrofon til en mikrofon jack eller ved at tilslutte et stereo line-niveau signal til line-indgangsstikket. Lydudgang er allerede tilgængelig til brug med stereohovedtelefoner eller eksterne højttalere og en linjeudgang kan foder nogen enhed t Hatten accepterer et line level signal, som f.eks. en cd eller kassette dæk indgang på en hjemme stereo receiver. Når vi tænker på en computer, hvad der kommer til at tænke på er skærmen, tastaturet, musen, printeren og alt det, der går ind i at lave systemet. Den faktiske 'computing' -del af et system er imidlertid CPU'en (centralprocessorenheden) og dens tilknyttede kredsløb. Alt andet er teknisk en 'perifer', det vil sige en enhed, der giver os mulighed for at få information ind og ud af systemet. Uanset applikationen indtaster vi data i en computer, behandler den på en eller anden måde og får en resulterende udgang.