Sådan bruges en Belkin Wireless G Router Som et Range Booster Access Point

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indstil Belkin Wireless G-routeren i retning af kanten af ​​netværket s nuværende grænseværdi. Tilslut routerens stikkontakt til en stikkontakt og tænd den. Indsæt software-cd'en, der fulgte med Belkin-routeren, i diskdrevet, afhængigt af hvilken computer der er fysisk tættest på enheden. Vent til installationsguiden vises på skærmen, og følg derefter vejledningen for at installere Belkin router-softwaren.

2.

Åbn enhver webbrowser på computeren, når installationen er færdig . Skriv strenget '192.168.0.1' i navigationsværktøjslinjen øverst i browseren, og tryk derefter på 'Enter' -tasten. Indtast ordet 'Admin' i både brugernavn og password tekstfelter i midten af ​​skærmen. Klik på 'Log på' knappen for at få adgang til Belkin trådløs routerens menuskærm.

3.

Klik på linket 'LAN Settings' under 'LAN Setup' øverst til venstre i vinduet. Tag en hurtig oversigt over antallet af enheder, der vil blive tilsluttet sammen på dit netværk. Klik i tekstboksen for den trådløse router IP-adresse midt på skærmen. Slet det sidste nummer i IP-adressen. Indtast et tal, der er mindst et ciffer højere end mængden af ​​enheder på dit netværk, f.eks. '35', hvis der er 34 samlede enheder på dit netværk.

4.

Rul ned til overskriften 'DHCP Server' under tekstboksen IP-adresse. Klik på radioknappen markeret som 'Sluk.' Klik på 'DNS' linket under overskriften 'Internet WAN' på venstre side af skærmen. Find radioboksen markeret som 'Deaktiver videresendelse.' Klik på radioboksen.

5.

Klik på knappen 'Sikkerhed' under overskriften 'Trådløs'. Rul ned til området 'Port Forwarding' midt i vinduet. Fjern hver af de IP-adresser, der er angivet i tekstfelterne. Find radioknappen markeret som 'Gateway' og klik derefter på den.

6.

Klik på linket 'Application Gateways' under 'Firewall' overskriften. Klik på boksen mærket som 'Deaktiver Firewall.' Klik på 'Apply Settings' knappen nederst i vinduet, og luk derefter webbrowseren for at bruge Belkin Wireless G router som et udvidelsesadgangspunkt.

Tips og advarsler

  • I menuen 'Systemindstillinger' kan du ændre brugernavn og adgangskode, så andre brugere ikke kan få adgang til routerns menu ved at bruge 'admin' adgangskoden.
  • En trådløs netværksenhed som f.eks. Belkin Wireless G-router er primært beregnet til at blive brugt som et centralt forbindelsespunkt til dit hjem- eller kontornetværk. Hvis du har nok enheder til at samle sammen, at en enkelt router ikke giver tilstrækkelig rækkevidde til dem alle, kan du bruge et rækkeviddeforstærket adgangspunkt, der også kaldes en repeater, for at udvide netværkets rækkevidde. Hvis du allerede har en anden Belkin Wireless G router, er der ikke behov for at købe en separat repeater, da du kan ændre routerens indstillinger til at fungere som en rækkevidde, der øger adgangspunktet.