Sådan bruges gratis trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Microsoft Windows-computere

1.

Klik på 'Start', derefter 'Indstillinger' og derefter Kontrolpanel. Vælg 'Internet' og 'Opkaldsforbindelser til Windows 2000.' (Dette afsnit er mærket Netværksforbindelser til XP og senere.)

Marker den trådløse netværksforbindelse med et enkelt klik på venstre museknap, højreklik og vælg 'Egenskaber .' Dobbeltklik nu på Internet Protocol [TCP / IP] valg. (Du skal måske rulle ned, det er normalt det nederste valg.)

3.

Klik på 'radioknappen' mærket 'Få en IP-adresse automatisk' på internettet Dialogboksen Protokol [TCP / IP] Egenskaber.
Klik på 'radioknappen' mærket 'Få DNS-serveradresse automatisk' og klik derefter på 'OK'.

4.

Klik på 'OK' i det trådløse netværk Tilslutnings Egenskabs boks for at vende tilbage til Windows-skrivebordet. Afhængigt af hvilken version af Windows du kører, skal du muligvis genstarte computeren på dette tidspunkt.

5.

Åbn din browser (f.eks. Internet Explorer) og Du bør hilses med det, der er kendt som en stænkskærm (normalt en annonce til virksomheden, der giver forbindelsen), eller du skal være på nettet.

Apple-computere

1. < / p>

Kontroller, at din computer er indstillet til at bruge DHCP ved at klikke på Apple-ikonet, derefter 'Systemindstillinger' efterfulgt af 'Netværk' og endelig ved at klikke på fanen TCP / IP. Øverst i dette vindue skal rullemenuen 'Konfigurer' indstilles til 'Brug af DHCP.'

2.

Klik på ikonet Lufthavn (placeret umiddelbart til venstre for din lydstyrke i øverste højre hjørne af menulinjen) og vælg det netværk, du ønsker at oprette forbindelse til ved navn.

3.

Åbn din browser, og du skal være tilsluttet til internettet.

Tips og advarsler

  • I tilfælde, hvor gratis trådløs internetforbindelse er blevet leveret af din by eller by, kan en lidt anderledes konfiguration være brug for, og du skal kontakte de personer, der har ansvaret for dette netværk for disse oplysninger.
  • Trådløse 'hot spots' i kaffebarer samt WiFi-service fra hoteller bliver stadig mere udbredt i USA. I mange byer i Amerika ydes kommunen gratis trådløs internetadgang. Disse tjenester kan være noget af en udfordring at forbinde til både nybegynder og eksperter. I næsten alle tilfælde forbliver netværksindstillingerne nøjagtigt ens og skal fungere i alle disse miljøer.