Sådan får du adgang til offentlig WiFi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start med en computer, der har trådløs kapacitet. De fleste nyere bærbare computere har et trådløst modem, men du skal muligvis købe og installere en på et skrivebord.

2.

Dobbeltklik på ikonet for trådløst internet, der findes i nederste højre hjørne på din proceslinje. Dette ikon kan bruge en lille computer eller tre eller fire søjler. Ikonet vil variere baseret på din computer og modem.

3.

Klik på fanen 'Trådløse netværk' eller 'Vis trådløse netværk' i vinduet, der åbnes. Hvilken mulighed du har, vil variere baseret på din computer og modemet i din computer.

4.

Gennemse de forskellige WiFi-netværk. De offentlige netværk vil være dem uden en 'X' gennem ikonet ved siden af ​​netværket.

5.

Dobbeltklik på det offentlige WiFi-netværk, og din computer vil forbinde til netværket. Du kan derefter lukke vinduet og begynde at surfe på internettet.

Mange cafeer, restauranter og butikker tilbyder gratis offentlig WiFi til kunderne. Dette giver dig mulighed for at surfe på internettet på din computer, telefon eller anden enhed med trådløs kapacitet i bygningen. Nogle computere kan automatisk registrere den offentlige WiFi-forbindelse. Hvis din ikke har det, skal du dog manuelt logge på det offentlige WiFi-netværk, inden du begynder at bruge internettet.