Sådan køber du en Ventrilo Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg Ventrilo Hosting-siden, som indeholder en liste over virksomheder, hvorfra du kan købe Ventrilo-servere. Disse er kategoriseret efter land, så sørg for at vælge en server tæt på dig.

2.

Sammenlign hosting-tjenesterne på hver Ventrilo-hostingwebside og saml deres prisoplysninger. Prisklasserne adskilles typisk med antallet af tilladte forbindelser på serveren. Højere forbindelser betyder et højere månedligt gebyr.

3.

Vælg en server, der opfylder dine behov med antallet af tilgængelige tilslutninger, passende priser og god kundeservice. De bedste Ventrilo-serverværter er dem, der giver 24/7 kundesupport med et 800-nummer, der skal ringes, f.eks. TypeFrag.

4.

Køb et serverabonnement enten ved at udfylde hostingfirmaets online-formular eller ved at ringe til deres 800-nummer, hvis det er angivet. Du skal udlevere følsomme oplysninger som din faktureringsadresse og kreditkortnummer, så sørg for, at virksomheden er pålidelig. Se efter kundetilkendegivelser på deres hjemmeside eller ved at gå til webstedet 'Better Business Bureau' for at få virksomhedens historie, pålidelighed og overordnede vurdering.

5.

Vent på en bekræftelses-email. Dette vil tjene som din købskvittering samt give dig oplysninger om din Vent-serverens IP-adresse. Når du har modtaget disse oplysninger, har du købt din egen Ventrilo-server.

Tips og advarsler

  • Find ud af, om Ventrilo hostingvirksomheden tilbyder tilbud eller kampagner. Ventrilo værter er konkurrencedygtige, så der er ofte tilbud til rådighed for at tiltrække kunder.
  • Ventrilo er en VoIP (voice over internet protocol) kommunikationssoftware, der gør det muligt for folk at tale med hinanden i realtid. Dette er et populært program, der bruges af spillere i multiplayer-spil som World of Warcraft eller Team Fortress 2, hvor kommunikation er nøglen til sejr. For at kunne bruge Ventrilo med dine online venner, skal du have en egen server. At finde en kan være skræmmende, men ved at følge disse trin kan du købe en Ventrilo-server, der virker for dig.