Sådan køber du en billig trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Billige trådløse router er perfekt til at bruge i dit hjem eller lejlighed. Du kan bruge dem til at opbygge eller udvide dit netværk. Den bedste billige router er efter min mening D-Link 524 802.11G. Dette er en mainstream router, der bruges i mange boliger og små virksomheder. Denne router koster mindre end $20 og kan findes praktisk taget hvor som helst.

2.

Hvis du leder efter den bedste router under $50, skulle jeg af min erfaring sige, at Linksys WRT54G2 router er den bedste. Den understøtter 802.11G men ikke 802.11N. 802.11N er en ny trådløs standard, men de fleste bærbare computere kan ikke bruge 802.11N selv, så dette er ikke en stor ting.

En god, billig trådløs router vil normalt være tilstrækkelig til den gennemsnitlige bruger. Hvis du bare har brug for et grundlæggende netværk eller trådløs, må du ikke bruge hundredvis af dollars på en router. Disse typer af routere er beregnet til virksomheder og omfatter normalt svære at bruge firewalls og ekstra funktioner, som den gennemsnitlige bruger ikke vil bruge.

Billige trådløse routere er perfekte til brug, hvis du simpelthen bruger dem i dit hjem eller lejlighed. Hvis du er på et stramt budget, er den bedste trådløse router muligvis ikke den nyeste eller har de fleste funktioner.