Sådan konfigureres en ZoneAlarm Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut vekselstrømsadapteren til ZoneAlarm-routeren til en stikkontakt, men forbind den ikke til dit bredbåndsmodem. Indsæt installations-cd'en, der fulgte med routeren, i din computer diskdrev. Følg vejledningen på skærmen for at installere routers software. Tilslut et Ethernet-kabel fra modemet til ZoneAlarm-router.

2.

Åbn computerens webbrowser . Klik inde i adresseværktøjslinjen øverst i vinduet. Indtast adressen 'http: //my.firewall' og tryk Enter-tasten for at få adgang til ZoneAlarm-routerens menuskærm. Indtast et kodeord, som du vil bruge til routeren i feltet 'Password'. Skriv password igen i den anden tekstboks og klik derefter på knappen 'OK'.

3.

Klik på knappen 'Næste'. Klik på radioknappen svarende til typen af Internetforbindelse, du bruger, f.eks. 'Kabelmodem'. Klik på 'Næste', og vent på ZoneAlarm-router til at registrere din internetforbindelse. Klik på 'Afslut' -knappen nederst i vinduet.

4.

Klik på 'Network' knappen i venstre side af vinduet. Naviger til fanen 'Internet' og klik derefter på 'Edit'. Klik på 'Connection Type' og vælg ' Local Area Network 'i rullemenuen. Klik på' Port '-knappen og vælg' WAN 'i rullemenuen.

5.

Naviger til' My Network 'fanen og derefter klikke på knappen mærket som' Mode. 'Vælg' Enabled 'option fra drop-do wn menu. Klik på 'Apply' knappen og klik derefter på 'OK'. Naviger til fanen 'Network Objects' og klik derefter på knappen 'Ny'. Gennemse listen over computere i det område, der har et trådløst netværkskort. Klik på den computer, du vil tilføje til netværket, og klik derefter på 'OK'.

6.

Klik på knappen 'Sikkerhed' i venstre side af vinduet. Klik på 'WEP-kryptering.' Indtast det kodeord, du vil have, at folk skal give adgang til dit netværk. Klik på 'Anvend' for at gemme ændringerne og afslut konfigurationen af ​​din ZoneAlarm-router.

Tips og advarsler

  • Enhver computer inden for rækkevidde af den trådløse Wireless Zone Router kan Gå til menuskærmen ved at navigere til 'http: //my.firewall', men brugerne kan ikke ændre nogen indstillinger, medmindre de har den adgangskode, du har angivet.
  • Hvis du ikke angiver et kodeord til WEP-kryptering kan enhver inden for rækkevidde af din ZoneAlarm-router bruge din internetforbindelse og potentielt få adgang til computere på dit netværk.
  • ZoneAlarm-sikkerhedsfirmaet, som er mest kendt for dets gratis firewall-program til computerbrugere, har også en trådløs router til rådighed for netværk computere sammen i dit hjem eller kontor. For at få dine computere til at få adgang til din internetforbindelse eller dele filer via den trådløse router, skal du installere ZoneAlarm-softwaren og derefter konfigurere routers indstillinger via din webbrowser.