Sådan kontrolleres, hvis en web-forretning er sikker

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser og navigér til virksomhedswebstedet ved at indtaste webadressen i adresselinjen øverst på skærmen.

2.

Find forretningen 'indkøbskurv eller afkrydsningscenter. Se efter eventuelle sikkerheds- eller lås-ikoner. Hvis nogen er synlige, klik på dem og se på deres parametre. Ved blot at se på disse ikoner kan du se om webstedet har anvendt nogen form for sikkerheds- og krypteringsbeskyttelsessystemer til deres websted.

3.

Naviger til Googles websted (eller en anden søgemaskine) og udfør en websøgning for virksomheden; Du kan finde anmeldelser om bestemte virksomheder på denne måde. For det meste vil disse søgninger gøre dig opmærksom på, om virksomheden er sikker eller hvis det er et fupnummer.

4.

Find ud af, om virksomheden bruger PayPal. Hvis det gør det, gennemse deres tilbud og sørg for, at PayPal er en del af processen. PayPal er sikker, og at købe med det, du skal overføres til PayPal-webstedet - en af ​​de mest sikkert krypterede fin personlige hjemmesider i verden.

Tips og advarsler

  • At være forsigtig er nøglen til at beskytte dine aktiver og din identitet. Du kan aldrig være for forsigtig.
  • Vær altid forsigtig, når du køber online. Send aldrig personlige oplysninger på et websted, der ikke synes at være sikkert.
  • Disse dage løber identitetsstyveri og webtyveri voldsomt. Så det er vigtigt at være sikker på sikkerheden ved en web-forretning, før de køber fra dem eller give dem nogen form for personlige oplysninger. Processen med at kontrollere, om en web-forretning er helt sikker, og kræver hovedsagelig en simpel sans fornuft.