Sådan konverteres DSL til Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer den trådløse router i et godt ventileret område nær dit DSL modem. Routeren skal have et par tommer plads på begge sider.

2.

Slut et Ethernet-kabel til porten 'Internet' eller 'WAN' på bagsiden af trådløs router. Sæt den anden ende af Ethernet-kablet i porten mærket 'Network' på bagsiden af ​​dit DSL-modem.

3.

Slut strømforsyningen til strømforsyningen på bagsiden af routeren, og tilslut den derefter til et stikkontakt. Tænd for routeren.

4.

Slut et Ethernet-kabel mellem routeren og din computer. Tilslut den ene ende af kablet til Ethernet-porten på computerens netværkskort. Slut den anden ende af kablet til den nummererede Ethernet-port på bagsiden af ​​routeren.

5. < / p>

Åbn internetbrowseren på din computer. Skriv din router's standard internetprotokoladresse (192.1681.1) i adresselinjen på din router. Tryk på 'Enter' -tasten for at starte din routerens konfigurationsmenu.

6.

Brug din routerens konfigurationsmenu til at indstille sikkerhedsforanstaltninger som adgangskode og brandvandsbeskyttelse. < / p> Tilslutning af en trådløs router til dit DSL modem konverterer dit kablede bredbåndssignal til et kablet og trådløst signal. Enheder uden trådløs kapacitet kan tilsluttes routeren til en kabelforbindelse, mens trådløse enheder kan oprette forbindelse trådløst, så længe de er inden for rækkevidden af ​​routeren.