Sådan konverteres PCMCIA til USB

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en PCMCIA-til-USB-adapter fra en computerforretning eller en elektronikbutik (se links i Resources).

2.

Slut PCMCIA-adapterens kortende til PCMCIA-kortpladsen på den bærbare computer eller computer. Skub kortets ende ind i spalten, indtil den er ordentligt på plads.

3.

Slut den USB-enhed, du vil oprette forbindelse til din bærbare computer eller computer. Tilslut USB-enheden til USB-porten på den PCMCIA-adapter, du lige har installeret.
Hvis den USB-enhed, du bruger, fulgte med et USB-kabel, skal du slutte 1 ende til USB-enheden (f.eks. En iPod, en mobiltelefon eller et kamera ) og den anden ende på adapterkortets USB-port.

Tips og advarsler

  • Kontroller, at PCMCIA-kortadapteren er en USB-adapter og ikke en anden adapter . Produktbeskrivelsen angiver PCMCIA til USB.
  • Hvis din bærbare computer eller stationære computer har en PCMCIA-kortspor, kan du konvertere kortpladsen til en brugbar USB-port. PCMCIA-slots giver dig mulighed for at konvertere sporet til en række funktioner ved hjælp af adaptere. Eksempler er trådløse kort, Bluetooth, micro SD og USB. En PCMCIA-til-USB-adapter kan købes og vil dreje sporet til en brugbar USB 2.0-forbindelse. USB-teknologi er en Plug and Play-teknologi. Det betyder, at computeren automatisk vil registrere enhver USB-enhed, som du tilslutter til en USB-port.