Sådan konverteres USB til Ethernet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en plug-and-play USB til Ethernet-adapter. Plug and play anbefales, da det kræver mindst opsætningstid, og du behøver ikke at finde og installere ekstra drivere. De fleste plug-and-play-adaptere kommer med en cd med drivere, hvis computeren ikke allerede har dem.
Nogle eksempler på plug-and-play USB til Ethernet-adaptere kan findes ved at klikke på linket i ressourcerne afsnit. Fra juni 2009 varierer priserne fra US $14 til $34, hvilket giver mulighed for mindre prisudsving på Amazon.com.

2.

Tænd computeren og tilslut USB-enden af adapter, den lille ende til en ledig USB-port på computeren.

3.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til adapteren og den anden ende af Ethernet-kablet til router-, modem- eller netværksnav, som du vil oprette forbindelse til.

4.

Installer eventuelle drivere, som det bliver bedt om af computeren. Computeren skal automatisk genkende enheden. Hvis du bliver bedt om at indsætte den cd, der måtte være med adapteren, skal du indsætte cd'en og følge instruktionerne på skærmen.
På dette tidspunkt har du konverteret USB-porten til en Ethernet-forbindelse ved hjælp af adapteren og kan Brug denne forbindelse til Ethernet-baserede formål.

Gå til 'Kontrolpanel' og 'Netværksindstillinger' og konfigurer netværksforbindelsen til at oprette forbindelse til det netværk, som du har Tilsluttet Ethernet-kablet. Disse indstillinger kan variere afhængigt af typen af ​​forbindelse (kabel, DSL, LAN) og kan kræve yderligere oplysninger fra din tjenesteudbyder eller netværksadministrator.

Tips og advarsler

  • Køb en plug-and-play-adapter, da det kræver mindre arbejde at finde drivere.
  • Forsøg ikke at tvinge kabelforbindelser til en port; køb altid en adapter, når det er nødvendigt.
  • Konvertere en USB-forbindelse til en Ethernet-forbindelse er den nemmeste måde at lave et computer eller bærbar Ethernet-netværk på, uden at skulle installere et Ethernet-kort. USB til Ethernet plug-and-play-adaptere gør det muligt at konvertere fra USB til Ethernet om et par minutter.
    Med en Ethernet-klar forbindelse kan du oprette forbindelse til DSL-modemmer, kabelmodemer eller netværksforbindelser og surfe på internettet ved høje hastigheder. Du kan også oprette forbindelse til et fælles netværk (f.eks. I en kontorindstilling) for at dele printere og internetforbindelser, og oprette forbindelse mellem flere pc'er for at dele filer.