Sådan øger du trådløs rækkevidde

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forøgelse af en trådløs forbindelse

1.

Placeringen af ​​transceiverne (eller de trådløse forbindelser) er kritisk. For eksempel i næsten alle forbrugere trådløse enheder signalet vil ikke passere gennem fast metal, eller signalet rejser sig over jorden. Højde er også en faktor. Årsagen til, at mobiltelefonen og radio / tv-transmissionstårne ​​er placeret på højere højder, er, fordi de vil rejse længere end det ville, hvis det skulle befinder sig i bunden af ​​en dal med bjerge, der omgiver den.

2.

Den første variabel, der skal eksperimenteres med, er placeringen af ​​den trådløse enhed. instinktivt som folk, der bruger mobiltelefoner, vil næsten automatisk flytte deres placering for at se om deres signal forbedres. Hvis du vil ændre placeringen af ​​en trådløs enhed (eller antennen monteret på en trådløs enhed), skal du muligvis købe en speciel kabel, der er lavet til dette formål.

3.

Den næste variabel til b e eksperimenteret med er antenne gevinst. For mange forbrugerenheder er der mere avancerede antenner. Mobiltelefonantenner (undertiden benævnt 'boostere') fås hos en række leverandører. Wi-Fi-rækkevidde-antenner er også lavet af flere producenter.

4.

Forstærkere er tilgængelige for mange forbrugerenheder og kan være nyttige i mange tilfælde. CB-radioer og Wi-Fi-enheder har højere effektversioner af det udstyr, der kan købes, samt tillægsforstærkere til rådighed.

5.

Gentagere er lavet til Wi- Fi-enheder, og en nyere enhed til mobiltelefoner (femtocell) er tilgængelig for folk at købe for at forbedre deres modtagelse på steder, hvor signalet ikke er tilstrækkeligt, f.eks. Inden i en metalbygning.

6. < / p>

Interferens er et problem, især for Wi-Fi-enheder samt enhver anden trådløs enhed, der ikke bruger et beskyttet (beskyttet) spektrumbånd. Desværre kan det være umuligt at spore ned interferens uden at bruge nogle meget dyre værktøjer (såsom en spektrumanalysator) og viden til at bruge en.

Tips og advarsler

< li> I tilfælde, hvor en antenne med høj forstærkning eller en forstærker overvejes, skal du kontakte sælgeren for at sikre, at du overholder alle love og forskrifter. At øge rækkevidden af ​​en trådløs enhed kan synes at være en blanding af ingeniør og sort magi. Men der er fem variabler, der kan optimeres for at øge rækkevidden af ​​et trådløst signal: antenne placering, antennforstærkning, udgangseffekt, gentagere og interferensbegrænsning. Med hver af disse variabler kan det dynamiske i det trådløse link blive påvirket på uforudsete måder, når noget ændres.