Sådan opretter du et Avatar Face

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til FaceYourManga-webstedet og klik på 'Opret' -knappen.

2.

Vælg dit køn, som i dette eksempel er 'Han.' Oprettelsesdisplayet vises med valgknapper til højre og avatarens ansigt til venstre. Ansigtet ændres interaktivt med dine valg.

3.

Klik på den øverste 'Face' -knap for at vise en undermenu. Klik på 'Funktioner' knappen for at vise 'Funktioner' biblioteket. Bemærk, at dette bibliotek, som mange andre på denne side, består af flere sider. Du kan vise den næste side ved at klikke på piletasterne nederst til højre.

4.

Klik på ikonet for den ønskede funktion. Dette eksempel bruger det midterste ikon øverst.

5.

Vælg en ansigtsfarve under avatar-ansigtet. Dette eksempel bruger den anden farve på anden række.

6.

Definer dit ansigt yderligere ved at klikke på funktionsknapper efter behov. Bemærk, hvordan nogle valgmuligheder, som f.eks. 'Øjenbryn' på knappen 'Øjne', aktiverer 'Flyt' -panelet under 'Bibliotek' -panelet. Hvis du klikker på pilen 'Op', flyttes en funktion op, mens du klikker på pilen 'Ned', flyttes den ned.

7.

Hvis du tænker på nogle tilføjelser, f.eks. briller, klik på ikonet 'X', der vises som første valg i biblioteket.

8.

Klik på knappen 'Makeup' for at tilføje makeup til begge køn. Et smilende ansigt vises midt på skærmen. Klik på læberne, kinderne eller øjenvipper og derefter en farveindstilling for at tilføje farve til disse områder. Når du klikker på makeup-ansigtsdelen, fjernes sminningen igen.

9.

Klik på knappen 'Afslut' efter at have defineret alle dine muligheder. En dialogboks bekræfter, at din avatar er permanent, og at du ikke kan vende tilbage til de forrige sider. Klik på knappen 'OK'. Dialogboksen 'Download your Avatar' vises.

10.

Udfyld boksene på formularen; Alle oplysninger er påkrævet. Klik på afkrydsningsfeltet 'Beskyttelse af personlige oplysninger' og klik derefter på knappen 'Send'. Webstedet anerkender at sende din avatar til den indtastede e-mail-adresse.

11.

Kontroller din email. Avatar-ansigten kommer som en 178 pixel firkantet JPG-fil. Gem avatar til din harddisk.

Et avatar ansigt repræsenterer dig pictorially på hjemmesider og via email. Den nemmeste måde at lave en på er at gå til et online websted som FaceYourManga, hvor du kan oprette dit ansigt ved at vælge muligheder. Bemærk, at webstedet vil bede om din e-mail-adresse, så det kan sende dig den endelige avatar.